Vijf redenen om voor een roomdivider te kiezen

Vijf redenen om voor een roomdivider te kiezen

Vijf redenen om voor een roomdivider te kiezen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun interieur te verrijken met een roomdivider of vakkenkast. Dit is niet voor niets het geval. Je kunt namelijk meerdere goede redenen hebben om een roomdivider te kopen. In dit artikel beschrijven we er vijf.

 

 

 Een extra ruimte

Met een roomdivider kun je een extra ruimte creëren. Stel, je hebt een ruime zolder. Je kunt deze ruimte gebruiken als grote slaapkamer, maar ook als studeerkamer, als speelkamer voor de kinderen of als washok. Heb je geen roomdivider, dan moet je één toepassing kiezen. Koop je een roomdivider, dan kun je de zolder inrichten als slaapkamer én speelkamer, als studeerkamer én washok of als slaapkamer én studeerkamer.

 

Meer sfeer

Grote ruimtes kunnen – zelfs met de mooiste meubelen en de juiste decoratie – een beetje kil aanvoelen. Wil je een grote ruimte meer sfeer geven? Dan kun je een roomdivider aanschaffen. Door de grote kamer in twee kleinere kamers om te toveren, geef je de ruimte direct meer sfeer. 

Stijlvolle ‘touch’

Roomdividers zijn niet alleen praktisch, ze zien er bovendien erg stijlvol uit. Door een roomdivider aan te schaffen kun je jouw interieur dan ook een stijlvolle ‘touch’ geven. Ook dit is zeker een goede reden om bijvoorbeeld een room divider kast te kopen. 

 

Extra opbergruimte

De meeste mensen gebruiken een grote kast als roomdivider. Dit kan een kledingkast zijn, maar ook een boekenkast of een vakkenkast. Welke kast je ook gebruikt als roomdivider: je krijgt extra opbergruimte. Dit maakt een roomdivider extra praktisch.

 

Meer privacy

Tot slot krijg je meer privacy in een ruimte door een roomdivider te gebruiken. Stel, je hebt een grote woonkamer en je wil hier een kleine werkruimte in creëren. Nu kun je gewoon een bureau in de hoek van de woonkamer zetten, maar je kunt de woonkamer ook in twee ruimtes verdelen met een roomdivider. Op deze manier krijg je een los kantoor, waar je in alle privacy aan je belangrijke documenten kunt werken.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Michiel, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.