Een kinderkamer met alles erop en eraan? Je zoektocht begint bij Tiqqel!

Een kinderkamer met alles erop en eraan? Je zoektocht begint bij Tiqqel!

Het zal jouw zoon of dochter aan niets ontbreken wanneer je in onze winkel je meubilair voor de kinderkamer gaat bestellen. Maak kennis met ons fraai ontworpen en praktische aanbod!Bed

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk, zeker voor kinderen. Daarom biedt Tiqqel de prachtigste bedden waarin jouw zoon of dochter zich direct thuisvoelt! Hij of zij racet naar dromenland in een snelle sportwagen of wordt er statig naartoe vervoerd in een sprookjesachtige prinsessen koets. Staat zoiets niet mooi bij de rest van het interieur? Dan kun je ook wat traditionelere bedden bij ons bestellen.

Nachtkastjes

Het is niet vreemd dat een kind ‘s nachts wakker wordt en dorst krijgt. Dan moet hij of zij toch een plat oppervlak hebben om een glas op neer te kunnen zetten, evenals een lamp waardoor je zoon of dochter ziet wat hij of zij aan het doen is. En is het licht eenmaal aan, dan kunnen ze direct eens gaan zien of de  monsters onder het bed inderdaad vertrokken zijn want je weet maar nooit… Als er naast een bed een onmisbaar onderdeel is tussen alle mogelijke kinderkamer meubels, dan is het ‘t nachtkastje wel!

Opbergkasten

Speelgoed, kleding, (strip)boeken; het aantal bezittingen van een kind groeit met elke verjaardag en ieder Sinterklaasfeest. Daarom hebben ze dringend een plek nodig waarin ze al deze spullen gemakkelijk kunnen opbergen. Gelukkig zijn daarvoor opbergkasten in het leven geroepen. Dankzij de vele verschillende beschikbare formaten biedt het ruime Tiqqel assortiment je een manier om de kamer netjes te houden en bovendien geheel naar wens in te delen.

Bureaus

Fijn dat je geen kind aan ze hebt wanneer je ze blij  maakt met een stuk speelgoed, maar je kroost mag niet vergeten huiswerk te maken! Ook hiervoor ben je bij Tiqqel aan het juiste adres. Hier vind je namelijk de meest praktische bureaus in vele verschillende vormen en maten. Je kunt kiezen voor een simpele schrijftafel of een model dat voorzien is van handige lades. Hier kunnen je kinderen hun schoolboeken en -schriften in opbergen.

Dankzij Tiqqel heb je snel alles in huis om jullie kinderkamer in te richten met het fraaiste meubilair!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.