Solid Surface in de badkamer

Solid Surface in de badkamer

Misschien heb je wel eens gehoord van Solid Surface. Dit stevige materiaal kan op veel verschillende manieren worden gebruikt en bewerkt. Solid Surface is een samenvoeging van verschillende mineralen en harsen en kan in elke vorm worden geproduceerd. Dit materiaal wordt milieuvriendelijk geproduceerd en is biologisch. Vanwege de samenstelling en de afwerking is het dan ook zeer geschikt om gebruikt te worden in badkamers. Het is mogelijk om bijvoorbeeld wastafels, douchebakken of baden te kopen die gemaakt zijn van Solid Surface. Het materiaal is glad en niet poreus, waardoor je het eenvoudig kunt reinigen en onderhouden.Toepassingen

Solid Surface kan in elke mogelijke vorm en kleur geproduceerd worden. Er zijn dan ook altijd wel badkamer meubels te vinden die gemaakt zijn van dit materiaal en in jouw interieur passen. Het is dan mogelijk om een wasbak aan te schaffen die past bij de douchebak en het ligbad dat je van ditzelfde materiaal hebt gekocht. Niet alleen in de badkamer maar bijvoorbeeld ook in de keuken kan er gebruik gemaakt worden van Solid Surface. Zo is het mogelijk om aanrechtbladen van dit materiaal in elke kleur te verkrijgen. Meer informatie over Solid Surface in de badkamer of keuken is hier te vinden.

Voordelen

Er zijn veel voordelen van Solid Surface ten opzichte van andere materialen. Het is bijvoorbeeld zeer goed te bewerken en toch zeer stevig. Dit komt door de samenstelling van mineralen en harsen die gebruikt worden bij de productie van dit materiaal. Omdat het niet poreus is, kan vocht niet in het materiaal dringen en hebben bacteriën geen schijn van kans. Dat maakt het ook zeer eenvoudig om Solid Surface te reinigen. Verder zal je niet snel krassen op dit materiaal krijgen in tegenstelling tot producten die van kunststof gemaakt zijn. Een ander voordeel is dat Solid Surface biologisch verantwoord is en op een milieuvriendelijke manier wordt geproduceerd.

Waar vind je Solid Surface?

Als je op zoek bent naar badkamer meubelen die gemaakt zijn van Solid Surface dan kun je dit op verschillende plaatsen kopen. Online zijn er genoeg mogelijkheden die jou de nodige keuze bieden in meubels die gemaakt zijn van Solid Surface. Je kunt ook naar een badkamer speciaalzaak gaan om de mogelijkheden met betrekking tot dit kwalitatief degelijke materiaal te bespreken. Als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan dan zijn deze overigens volledig te repareren. Vraag daarom om meer informatie over Solid Surface en de mogelijkheden als je een bezoek brengt aan een badkamer speciaalzaak.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 MaartenNieuws, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.