lamelparket utrecht - VloerenhalMontfoort

lamelparket utrecht - VloerenhalMontfoort

VloerenhalMontfoort

Wilt u de perfect betaalbare eiken houten vloer voor in de woonkamer ?
Een uitgebreid assortiment houten kwaliteitsvloeren voor een scherpe prijs.
Eiken vloeren van echt hout zijn een aanwinst voor uw interieur.

Bij VloerenhalMontfoort zijn zijn deze leverbaar in verschillende breedtes, diktes en kleuren.VloerenhalMontfoort - lamelparket Utrecht

Lamelparket is op het moment ver uit het meest verkochte parket. Lamelparket bestaat over uit twee lagen hout. Een onderlaag van berken hout en een bovenlaag toplaag van eiken. De onderlagen zijn kruislings met elkaar verlijmd welke de natuurlijke werking van hout zullen tegengaan. Onze vloeren zijn in 1000 en 1 mogelijk kleur olien aftewerken. Voor ieder wat wils.

Al ons lamelparket Utrecht wordt rechtstreeks uit Europa geïmporteerd en onze leveranciers werken volgens  de internationale voorwaarden van het PEFC – Programme for the Endorsement of Forest Certification en FSC – Forest Stewardship Council. Deze keurmerken staan voor duurzaamheid, verantwoord bosbeheer en stelt tevens eisen arbeidsomstandigheden.

Hierdoor is de eiken laminaat vloer van echt hout die u bij ons afneemt legaal en duurzaam in tegenstelling tot dat van vele andere bedrijven.

Kwalitatieve eiken laminaat vloeren van echt hout zijn een behoorlijke investering. Bij zo’n aanschaf is het belangrijk dat klanten vlekkeloos worden geholpen. Vloerenhal Montfoort is een onafhankelijke leverancier en levert direct uit voorraad.

Kom gerust langs in onze showroom deze bevindt zich op een kwartier afstand van Utrecht.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 vloerenhalmontfoort, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.