Inspiratie voor het gebruiken en kiezen van mozaiek tegels

Inspiratie voor het gebruiken en kiezen van mozaiek tegels

Het toevoegen van een prachtig accent of een volledige nieuwe look? Met behulp van mozaïektegels is van alles mogelijk. Mozaiek tegels kunnen een geweldig nieuwe look geven aan jouw keuken, badkamer, hal of zelfs buiten. In dit artikel geven we je inspirationele tips voor het kiezen van nieuwe tegels. Zo weet jij zeker wat jouw huis goed kan gebruiken.Het toevoegen van een prachtig accent of een volledige nieuwe look? Met behulp van mozaïektegels is van alles mogelijk. Mozaiek tegels kunnen een geweldig nieuwe look geven aan jouw keuken, badkamer, hal of zelfs buiten. In dit artikel geven we je inspirationele tips voor het kiezen van nieuwe tegels. Zo weet jij zeker wat jouw huis goed kan gebruiken.

Met behulp van hen tegel een hele muur creëert een functie-effect en ik aanbid het gebruik van deze roze glazen mozaïeken zoals hier te zien voor een girly Glam kijken. De donkerder bijna zwarte tegel houdt het uit te ' suikerachtige '. Met behulp van een witte tegel op aangrenzende muren betekent dat de tegels opvallen zonder overweldigend.

Roze glasmozaiek

Glas kan worden gebruikt als een eenvoudig accent om een duidelijkere tegel waardoor het oog te verplaatsen rond de kamer, maar waarom niet verticaal te gebruiken op een muur als in deze indrukwekkende douche? Onze grijze steen Glasmozaïek werkt prachtig met een groter formaat tegel het creëren van een contrast met een roomscape interessant te houden.

Grijze glasmozaiek

Ik hou ook van het effect van deze Perla mozaïek effect wandtegels. Perfect voor het toevoegen van textuur zonder te overweldigen in een kamer en als een volledige tegel, heb je minder specie lijnen en sluit zich aan om schoon te houden!

Wat zijn glasmozaiektegels eigenlijk? We hebben gekeken naar de definitie die we vonden op deze pagina van Mozaiektegel.com:

 

Mozaiek van glas is een geweldig mooi product. Mozaiek tegels bieden sowieso altijd een extra mooie uitstraling voor bijvoorbeeld uw keuken of badkamer. Het is uniek en geeft een moderen en frisse look aan uw woning. Met glas mozaiek kunt u kiezen voor een mat met één specifieke kleur of een gemixte mat met meerdere kleuren.

Witte muurtegels

Voor een aardse neutrale look, kun je niet veel beter dan onze Expresso marmer mozaïektegels. Ik hou van hoe zacht beweging in deze tegels echt geeft een kamer een beetje energie zonder luid of kieskeurig en de variatie houdt dingen uit te gewoon. De langere rechthoekige vorm is ook onverwacht dus het is perfect voor een meer eigentijdse ruimte.

Marmeren mozaiek tegels

Als u op zoek bent om textuur toe te voegen en geef uw huis een meer rustieke uitstraling, dan wilt u misschien onze Canyon Cream Stone tegels te overwegen. Of het nu gebruikt om het contrast met de hedendaagse fittingen of om een meer traditionele regeling te verbeteren, deze zijn zeker een statement te maken.

Als je op zoek bent naar hoge kwaliteit marmeren mozaiek tegels kan je naar de bouwmarkt gaan. Maar ook online vind je steeds meer en steeds betere kwaliteit mozaiek tegels. Er zijn verschillende websites waar je terecht kunt. Kijk bij de links in dit artikel ga zelf eens op zoek via Google.

Cremige mozaiek tegels

En tot slot, er is geen twijfel dat ' zwart is de nieuwe zwarte ' in het interieur en het omarmen van donkere kleuren in onze huizen is al de woede. Dus waarom niet een beetje van dat drama te brengen met onze Koninklijke zwarte glans mozaïek effect tegel? Of u nu kiest voor een functie muur te maken zoals in onze badkamer hieronder of een hele kamer in deze tegels voor een dramatische Moody effect te dekken, dit is zeker een kijkje voor degenen die graag een verklaring af te leggen!

Glanzend zwart voor een luxe achtermuur in de keuken

Als u overweegt het installeren van mozaïek tegel voor uw volgende project, waarom niet kijken op onze mozaïek Backer lakens die de flexibiliteit van de mozaïek vellen vermindert en helpt u bij het bereiken van een algemene superieur zelfs finish? Zij zijn zelfklevend en kunnen gemakkelijk aan grootte worden gesneden die de toepassing snel en eenvoudig maakt.

Ga jij mozaiek tegels gebruiken in jouw volgende interieur? Zo ja, weet je al welke?


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 VDOSEO, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.