De voordelen van muurstickers

De voordelen van muurstickers

De mogelijkheden van muurstickers zijn heel divers. Je hebt ze in allerlei soorten en maten. Voor de slaapkamer tot aan de babykamer. Maar wat zijn nou eigenlijk de voordelen van zelfklevende stickers?Makkelijk aan te brengen

Het plakken van zelfklevende stickers is heel eenvoudig. Omdat de stickers voorzien zijn van een zgn. transfervel kun je de sticker in één beweging aanbrengen. Je hoeft dus niet letter voor letter op de muur te plakken.

Een ander voordeel hiervan is dat je geen lelijke rand of achtergrond ziet. Je haalt de transferlaag na het aanwrijven weg waardoor alleen de letters op de muur achterblijven.

Gemakkelijk te verwijderen

Een ander voordeel van zelfklevende muurstickers is dat ze ook na een paar jaar verwijderd kunnen worden. Je pelt de letters los en je stuc- en schilderwerk blijft onbeschadigd.

Dit komt omdat muurstickers worden gesneden uit vinyl folie met een semi-permanente belijming. De lijmlaag van deze speciale folie blijft zacht in tegenstelling tot vinyl folies voor buitengebruik. Bij de laatst genoemde folies wordt de lijm hard. Let hier dus goed op bij de aanschaf van muurstickers.

In allerlei kleuren verkrijgbaar

De stickers worden gesneden uit gekleurde vinyl folie. Ook in dat geval heb je keuze uit tientallen kleuren zodat er altijd een kleur bij zit die mooi past bij je interieur.

Ook bijzonder zijn de metallic kleuren waarbij een lichte glitter zichtbaar is.

Maatwerk mogelijkheden

Een ander pluspunt is dat je stickers helemaal naar jouw eigen wensen kunt laten ontwerpen. Vrijwel alle stickers worden op maat gemaakt waardoor aanpassingen vrijwel altijd mogelijk zijn.

Je kunt ook zelf een muursticker ontwerpen. Met behulp van een ontwerpmodule stel je een muursticker tekst helemaal naar eigen wensen samen. Kies de kleur, afmeting, lettertypes en uitlijning en je hebt een wel heel persoonlijke wandecoratie!

De voordelen op een rijtje:

  • Goedkoper dan de meeste muurdecoratie
  • Gepersonaliseerde ontwerpen mogelijk
  • Makkelijk aan te brengen en te verwijderen
  • Ontzettend veel aanbod verschillende ontwerpen
  • Toepasbaar in allerlei ruimtes

Kies daarom voor muurdecoratie in de vorm van een leuke muurtekst!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Meermetstickersnl, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.