Waterontharder zonder zout

Waterontharder zonder zout

Met de perfecte oplossing tegen kalkaanslag geeft www.waterontharder.info heerlijk zacht water uit elke kraan.
Een module bij de watermeter verzorgt de behandeling van het hele pand, van kelder tot zolder.Heerlijk zacht water in heel Nederland
Kalkaanslag veroorzaakt heel wat schade en extra kosten in Nederland. De energie- en waternota neemt onnodig toe. De levensduur van boiler, geiser, (stoom)douchecabine, stoomoven, vaatwasser, wasmachine, (thermostaat)kraan en combiketel wordt drastisch verkort.
Reparaties en vervanging zijn daardoor onnodig duur, bovendien heeft U genoeg van het wekelijkse terugkerende poetsen en schuren in badkamer en keuken met agressieve poetsmiddelen, kalkoplossers en zouten.

Door de 1-malige aanschaf van de ISO 9002, ISO 9001-2000, ISO 9001-2008 en QA gecertificeerde Waterontharder new generation®  (100% onderhoudsvrij) van waterontharder.info bent u van al deze wekelijkse kalk "ellende" af.
Na montage zijn de voordelen vrijwel direct te zien, te voelen en te proeven.
En dat bewijst zich ook nog eens door de wereldwijd miljoenen leveranties en tevreden gebruikers.

Na het wassen voelen uw huid en haar lekker zachter en veel minder droog aan. Geen huidirritaties meer na het douchen. Het drinkwater is helderder en smaakt beter. Geen moeizaam poets- en schuurwerk meer in keuken en badkamer. Douchecabine blijft stralend schoon.
Ontkalken van (keuken)apparatuur wordt overbodig. U gebruikt zelfs tot 50% minder zeep en waspoeder. En geen strepen en vlekken meer op uw ramen en auto.

Behoud van gezonde mineralen
Omdat het werkt op continue basis van een uitgebalanceerd non-systemische nano-flux® reactie, worden de noodzakelijke en gezonde mineralen behouden – geen ionenmanipulatie of uitwisseling met vreemde stoffen! – het gaat tenslotte om Uw gezonde, mineraalrijke drinkwater.

4 Maanden op proef
Als klap op de vuurpijl verwijdert de waterontharder van waterontharder.info ook nog eens alle oude kalkaanslag en voorkomt nieuwe kalkvorming. De moduleopstelling wordt 4 maanden (120 dagen) OP PROEF (niet goed = geld terug) geleverd en is binnen 5 minuten geplaatst – zonder gereedschap!
Zelfs levenslang garantie is mogelijk – voor een paar eurocent per dag een leven lang kalkvrij!

Informatie en bestellen: ECH Waterbehandeling – Levering binnen 2 (werk)dagen.
www.waterontharder.info      E-mail info@waterontharder.info


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 waterontharder, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.