Durostek 

Durostek 

 

Bekleden overstek 
Gebruik maken van een bekleden overstek heeft veel voordelen. Zo hoeft u uw bestaande overstekken niet meer te vernieuwen of te overschilderen. Waar normaal een onderliggend rottingsproces plaatsvindt is dat bij een bekleden overstek niet het geval.



 Voor een ideaal, onderhoudsarm maar zeer mooi resultaat kunt u kiezen voor de bekleden overstek. 

Bekleden dakkapellen 
Als er gedeeltes van uw dakkapel vervangen dienen te worden of als uw dakkapel opnieuw geschilderd dient te worden kunt u kiezen voor een een bekleden dakkapel. Het is een duurzame oplossing. De profielen bekleden de gehele dakkapel. Tevens zorgen de profielen ervoor dat de dakkapel een zeer mooie uitstraling krijgt. Het onderhoud is niet meer nodig wat u een hoop tijd en geld kan besparen. Een mooie en stijlvolle oplossing voor een goed onderhouden dakkapel. 

Bekleden goten 
Hetzelfde geldt voor bekleden goten. De profielen voor de bekleden dakgoten kunnen zowel aan de buitenzijde als aan de onderzijde van de gootoverstek worden bekleed. Ook dit voorkomt het onderhoud en zorgt tegens voor een strakke uitstraling. Een echte aanrader wanneer u geen onderhoud meer wilt aan uw dakgoten. Mocht dit niet zijn wat u zoekt is er altijd de optie om te kiezen voor nieuwe dakgoten. Kunststof dakgoot vergen ook geen onderhoud en hebben een zeer lange levensduur. Dat maakt de kunststof dakgoten zo populair. Het is de ideale tijd om uw huis op te knappen. Kunststof dakgoten zien we steeds meer en zijn van zeer hoge kwaliteit. Durostek kan ook boeidelen vervangen.


© 2015 shadow, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.