3 belangrijke cirkelzagen

3 belangrijke cirkelzagen

 

Weet je niet goed wat de beste cirkelzagen zijn om te kopen? Dan vind je in onderstaand blogbericht drie belangrijke cirkelzagen die misschien een mooie aanvulling zijn in jouw werkplaats. Bekijk de zaagmachines en kies er één die bij je past. 

Er zijn zoveel verschillende cirkelzagen te koop in een webshop of winkel. De vraag die dan gaat spelen: ‘welke cirkelzaagmachine moet ik kopen?’. Een vraag die heel makkelijk lijkt, maar in de praktijk toch het één en ander aan uitzoekwerk benodigd heeft. Belangrijk is om met een aantal dingen rekening te houden. Denk aan zaagcapaciteit, toerenregeling, verstekzagen en natuurlijk het vermogen. Om je een beetje uit de brand te helpen hebben we drie belangrijke cirkelzaagmachines op een rijtje gezet. Dit maakt het voor jou een stuk makkelijker om een geschikte zaagmachine te vinden die bij jou past.

 

Makita LS0815FL

 

De Makita LS0815Fl is een goede afkortzaag die door het merk Makita is ontworpen. De reden waarom deze machine zo belangrijk is. Heeft mede te maken met de opbouw en mooie afwerking. Ook beschikt de machine over een 215 mm zaagblad. Wat meer dan voldoende is om een zaagdiepte te behalen van 65 mm in hout. Daarbij kun je nog een zaagbreedte hebben van 305 mm. Dit is voor alle simpele huis- en tuinklussen meer dan genoeg. Wil je toch een wat hogere zaagcapaciteit? Dan kan een andere afkortzaag met meer power volstaan.

 

Bosch GCM 800 SJ

 

Een andere afkortzaag die handig kan zijn tijdens het zagen van planken of balken is de Bosch GCM 800 SJ. Deze zaagmachine heeft een motor met een vermogen van 1400 watt. Dat is meer dan voldoende om de meest dikke planken te zagen. Namelijk wel planken tot een dikte van 70 mm. Ook kun je in een hoek van 45 graden zagen. Dan moet je wel rekening houden met een verlies van 40% aan zaagdiepte. Verder beschikt de machine over vele instelmogelijkheden. Kortom meer dan genoeg om in een professionele als huis- en tuin omgeving te gebruiken.

 

Bosch PTS 10 T

 

Een krachtige tafelzaag die momenteel erg veel wordt verkocht is de Bosch PTS 10 T. Deze tafelzaag is speciaal ontwikkeld voor de budget als zowel professionele klusser. Wat erg veel potentie geeft om zo’n zaagmachine te kopen. Verder beschikt die over veel handige functionaliteiten.Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Cirkelzaagkopen, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.