Cadeautip: geef een gepersonaliseerd notitieboekje cadeau!

Cadeautip: geef een gepersonaliseerd notitieboekje cadeau!

Een cadeau voor iemand uitzoeken kan heel moeilijk, maar ook gemakkelijk zijn. Er zijn tal van cadeaus te koop die eigenlijk altijd prima zijn. Chocolade of douchespullen zijn zulke voorbeelden. Maar wat als je nu een speciaal en uniek cadeau zoekt? Heb je al eens gedacht aan een gepersonaliseerd notitieboek?



Uniek in zijn soort door jouw eigen ontwerp

Of je nu een dagboek, notitieboekje of bullet journal cadeau wilt geven, bij Mijn Notitieboekje maak je er een speciaal en uniek cadeau van. Een cadeau met een persoonlijke tint. Creëer je eigen ontwerp of ga aan de slag met de designs. Ook jij kan een uniek cadeau maken dat zowel van binnen als buiten helemaal naar smaak gemaakt kan worden.

Een gepersonaliseerd notitieboekje zoals jij wilt:

Je hebt de keuze om leuke foto’s van kostbare momenten in te voegen en hier bijvoorbeeld om het helemaal af te maken een boodschap aan toe te voegen. Dit kan je aan zowel de voor- als achterkant doen. Ga je voor een zwarte, zilveren of juist witte spiraal?

Ook de inhoud bepaal jij, ga je voor blanco of juist gelinieerd? Personaliseer het helemaal met de meest mooie illustraties en bijzondere teksten. Of ga je juist voor een notitieboekje met naam?

De laatste stap om jouw gepersonaliseerde notitieboekje te bestellen:

Uiteraard is het ontzettend belangrijk om het item waar jij zo ontzettend druk mee bent geweest nog een laatste controle te geven. Je wilt er uiteraard geen foutjes in hebben. Controleer het ontwerp, de teksten en de plaatjes zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wanneer je voor 12.00 uur besteld heb je het zelf ontworpen notitieboekje binnen 24 uur in huis. Dat is toch fijn?! Betalen kan bij ons met iDEAL, Bancontact en uiteraard creditcard.

Voor wie ga jij een gepersonaliseerd notitieboekje ontwerpen?


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel



© 2015 Madelon, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.