Situaties waar een decoupeerzaag uitkomst biedt

Situaties waar een decoupeerzaag uitkomst biedt

 

Wanneer kun je het beste een decoupeermachine gebruiken? In dit blogberichten worden een drietal situaties beschreven waar een decoupeerzaag het ideale gereedschap is. Bekijk de situaties en leer meer over de inzetbaarheid van een decoupeerzaagmachine. 

Wat is een decoupeermachine? Is misschien de eerste gedachte die in je opkomt, maar daar brengen we snel verandering in. Een decoupeermachine is een handige stukje elektrisch gereedschap die je niet kunt laten liggen vanwege de prijs. Veel klussers beschikken over zo'n decoupeermachine in hun gereedschapskist. Sterker nog! Elke klusser heeft haast wel zo'n machine in zijn gereedschapskist. Toch kan het zijn dat je als amateur klusser hier nog niet veel kaas van hebt gegeten, want wanneer biedt zo'n machine nou uitkomst? Om je hierbij een handje te helpen zijn er drie veelvoorkomende situaties beschreven waar je een decoupeermachine gebruiken kunt. Laten we beginnen met de eerste situatie!

 

Tuinbakken

 

Het is je misschien al opgevallen, maar we zijn de lente weer ingegaan. Tijd om weer een beetje buiten de boel op te sieren. Leuke versieringen zijn natuurlijk bloemen of olijfbomen die veel sier geven aan je woning. Hiervoor kun je bloempotten kopen, maar ook zelf maken. Wat dacht je van mooie ronde bloempotten omringt met houtstrookjes? Een andere idee kan zijn vierkante potten. Moeilijk om te maken? Nee hoor! Wel moet je beschikken over het juiste gereedschap. Neem bijvoorbeeld een decoupeerzaagmachine! Handig om in een hoog tempo vele latjes te verzagen.

 

Steigerhouten tafel

 

Niet alleen kun je plantenbakken maken met een decoupeerzaag. Nee het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een tuin set te maken. Dit idee is de laatste paar jaar erg populair geweest. Zeker doordat de tafels van steigerhout worden gemaakt. Met een decoupeerzaagmachine kun je zelfs steigerhout verzagen. Zorg er wel voor dat de zaagmachine die jij hebt hier krachtig genoeg voor is. Denk bijvoorbeeld aan de zaagcapaciteit of het vermogen van de motor. Kortom! Zagen met een decoupeerzaag is dus vaak geschikter dan je denkt.

 

Hondenhok

 

Een hondenhok kun je kopen, maar het is veel leuker om deze zelf te maken. Hiervoor moet je planken en balken zagen. Dit kan met een cirkelzaagmachine, maar dat is vaak net te veel van het goede. Met een simpele, maar toch effectieve decoupeerzaag bereik je hetzelfde resultaat. Kwestie van even aftekenen en zagen maar. Op het internet zijn genoeg tekeningen te vinden  van hondenhok ontwerpen. Gegarandeerd dat jouw keuze er tussen zit. Is dit niet het geval? Laat dan eens je creativiteit zien!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Decoupeerzaagkopen, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.