Big Bag! Ideaal voor opslag en transport

Big Bag! Ideaal voor opslag en transport

Opslag en transport wil je graag zo efficiënt en veilig mogelijk doen. Maar wat is hiervoor een ideale product? Een big bag is hierbij perfect, lees hier wat je ermee kan!Het vervoeren van goederen kan op veel manieren. Verschillen zitten hem vooral in de hoeveelheid die je vervoert. Ben je voor jezelf bezig? Dan is een auto met aanhanger waarschijnlijk al genoeg. Ben je met een huis project bezig? Dan is iets groters aan te raden om zo efficiënt mogelijk bezig te zijn. Wat ze in ieder geval allemaal gemeen hebben is dat je het zo veilig mogelijk van punt a naar b wilt hebben.

Soorten goederen

Een bigbag is multifunctioneel en kan dus voor veel goederen gebruikt worden. Zo is het ideaal om goederen te vervoeren die van het landbouw komen of voor de bouw gebruikt worden, en zelf chemische goederen! Om een beeld te krijgen van wat voor goederen, heb je hier goederen die eenvoudig in een bigbag kunnen:

  • Granulaten

  • Houtproducten

  • Agrarische producten

  • Koffiebonen

  • Cacaobonen

  • Zand, grind, aarde en potgrond

  • Meststoffen

  • Veevoer

  • Asbest

Voor de bouw

Als je toch bezig bent met grootschalige bouwprojecten of renovaties. Dan heb je toch iets meer nodig. Vooral omdat je zo efficiënt mogelijk te werk moet gaan om tijd en moeite te besparen. Bij transport moet je dan denken aan grote busjes of misschien wel vrachtwagens! Om verder de veiligheid te waarborgen voor iedereen en voor de goederen, kan je kiezen om het te bewaren in een q-bag. Deze geeft je de mogelijkheid om alles op te stapelen en zelf op locatie op te slaan.

Meer voordelen

Naast de multifunctionele opslag kan je er ook voor kiezen om je bedrijfsnaam of iets dergelijks te laten bedrukken op de verschillende big bags. Hierdoor vergroot je de naamsbekendheid en kan je het nog extra personaliseren naar je eigen wensen.

De keuze voor een Big Bag is daarom een goede. Deze geeft je veel mogelijkheden om alles zo veilig en goed mogelijk op te slaan en te vervoeren!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.