Online Bouwmaterialen - Online leverancier van professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, b

Online Bouwmaterialen - Online leverancier van professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, b

Bouwmarkt

Bij onze bouwmarkt kunt u terecht voor al uw goedkope bouwmaterialen van uitstekende kwaliteit. Wij leveren professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Wij hebben een breed assortiment aan bouwmaterialen tegen een scherpe prijs. Want bij succesvol klussen en bouwen zijn goede bouwmaterialen een vereiste! 

Bestellingen boven de 450 euro (inclusief btw) worden gratis bezorgd. Heeft u een bestelling onder de 450 euro (inclusief btw) geplaatst? Dan bedragen de verzendkosten 42.5 euro (inclusief btw).Online-bouwmaterialen.nl

Wij hebben een breed assortiment aan bouwmaterialen tegen een scherpe prijs. Want bij succesvol klussen en bouwen zijn goede bouwmaterialen een vereiste. Bij onze online bouwmarkt kunt u terecht voor al uw goedkope bouwmaterialen van uitstekende kwaliteit. Wij leveren professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren.

Onze medewerkers beschikken over veel kennis op het gebied van bouwmaterialen en de toepassing hiervan. Onze medewerkers staan voor u klaar bij vragen en onduidelijkheden. Samen vinden wij een gepaste oplossing zodat u straks zorgeloos bezig kunt. Naast ons brede assortiment beschikken wij ook nog over een uitstekende service.

Een groot assortiment bouwmaterialen

Wij hebben u veel te bieden op het gebied van bouwmaterialen en toebehorenen. Om u alvast een beeld te geven van onze producten in de bouwmarkt lichten we dat hieronder even toe.

Isolatiemateriaal

In ons assortiment zitten verschillende soorten isolatiemateriaal. Wij leveren rockwool, isovlas maar ook Foamglas! Zo kunt u tijdens het bouwen voorkomen dat koude luchtstromen het gebouw binnendringen, wel zo handig. Wist u dat een goed geïsoleerd gebouw op lange termijn energiebesparend is?

Hout en plaatmateriaal

In ons uitgebreid assortiment hout en constructieplaten zitten o.a. underlayment, steigerhout, OSB platen, multiplex, MDF en nog veel meer! Door onze grote keuze heeft u straks het perfecte hout in huis voor de klus! Vragen of een specifieke houtsoort? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag ter woord.

Kozijnen & deuren

Kwalitatief hoogwaardig kozijnwerk & deuren zijn standaard in ons assortiment opgenomen. Van hardhouten kozijnen, grenen, stalen montagekozijnen tot ook het nodige hang en sluitwerk! Kozijnen en deuren zorgen voor het afsluitbaar maken van onderlinge ruimtes.

Levertijd en verzendkosten

Wij maken gebruik van verschillende leveranciers waardoor het niet mogelijk is om bestellingen af te halen. Dit is enkel mogelijk in overleg. Wij leveren alleen op werkdagen en dus niet in het weekend in Nederland met uitzondering van Zeeuws Vlaanderen (eventueel meerkosten) en de Waddeneilanden (in overleg). Normaal gesproken bedraagt de levertijd 1 tot 5 werkdagen. Mocht dit langer bedragen dan wordt dat zo snel mogelijk met de opdrachtgever gecommuniceerd. Alle levertijden zijn indicatief, hier kan op geen enkele wijze rechten aan ontleend worden. Voor de provincie Limburg is levering alleen mogelijk op een dinsdag of donderdag. Leveringen in België of Duitsland alleen in overleg!

Bestellingen boven de 450 euro (inclusief btw) worden gratis bezorgd. Heeft u een bestelling onder de 450 euro (inclusief btw) geplaatst? Dan bedragen de verzendkosten 42.5 euro (inclusief btw).

Wij maken ook gebruik van verschillende betaalmogelijkheden. Zo kunt u betalen met iDEAL, PayPal, vooruitbetaling en met VISA.

Klanttevredenheid

Op basis van kwaliteit, communicatie, levertijd en betrouwbaarheid kunnen klanten ons beoordelen en aangeven waar verbeterpunten liggen. Momenteel krijgen wij op bovenstaande aspecten een gemiddeld cijfer van een 9! En daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op. En dit willen wij ook graag zo houden. Heeft u bijvoorbeeld nog vragen of vindt u dat er iets beter kan? Schroom dan niet en mail ons naar info@online-bouwmaterialen.nl.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 onlinebouwmaterialen, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.