ASTM bevestigingsmaterialen

ASTM bevestigingsmaterialen

ASTM, bevestigingsmaterialen, we hebben het hier over bouten, studbolts, moeren, schroeven en ga zo nog maar even door, er zijn echt allerlei soorten bevestigingsmaterialen. Een van de grootste leveraars in die markt is IML International Fasteners.Kwaliteit en certificering

IML-if levert bevestigingsmaterialen van zeer hoge kwaliteit. De bevestigingsmaterialen zijn voorzien van de ASTM standaarden en specificaties. Er zijn verschillende materialen die kunnen worden geleverd in verschillende kwaliteiten. Enkele kwaliteiten die worden geleverd door IML International Fasteners zijn:

· L7M-GR7M

· B8-GR8

· B8M-GR8M

· L7-GR4-GR7

· B7M-2HM

· B7-2H

 

Als je speciale bevestigingsmaterialen met speciale kenmerken wilt dan kan je deze gewoon aanvragen. IML International Fasteners kan vaak de gewenste bevestigingsmaterialen voor je leveren. De materialen van IML hebben altijd een 3.1 certificering. De certificaten worden, als je wilt, kosteloos naar je opgestuurd.

 

ASTM Bevestigingsmaterialen zijn van professionele en hoge kwaliteit en zijn zeer gewenst in de groeiende markt. Je kan bij IML een grote hoeveelheid bevestigingsmaterialen bestellen. Ze kunnen zeer snel leveren en voorzien je van de beste materialen.

 

Ook werkt IML International Fasteners samen met Stokvis Trading. Door de samenwerking zijn ze de grootste in de markt en kunnen ze tegen een scherpe prijs, overal ter wereld, leveren. IML is vooral voor de grote bestellingen en Stokvis is vooral voor de iets kleinere bestellingen. Heb je vragen of wil je een bestelling plaatsen? Neem dan even een kijkje op de site van IML International Fasteners of de site van Stokvis Trading. Stokvis Trading en IML International Fasteners voor al jouw ASTM.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 shadow, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.