Snelle tips om het beste schildersbedrijf Amsterdam te vinden

Snelle tips om het beste schildersbedrijf Amsterdam te vinden

Na een bepaalde tijd is uw woning aan een schilderbeurt toe. Zelf doen kost natuurlijk niet alleen veel tijd en energie, maar ook kennis. Kennis die u als “niet schilder” waarschijnlijk niet bezit. De voor de hand liggende optie is om het werk aan een schildersbedrijf over te laten. In deze blog treft u een paar tips aan om u te helpen tijdens de zoektocht naar het beste schildersbedrijf in Amsterdam. Na een bepaalde tijd is uw woning aan een schilderbeurt toe. Zelf doen kost natuurlijk niet alleen veel tijd en energie, maar ook kennis. Kennis die u als “niet schilder” waarschijnlijk niet bezit. De voor de hand liggende optie is om het werk aan een schildersbedrijf over te laten. In deze blog treft u een paar tips aan om u te helpen tijdens de zoektocht naar het beste schildersbedrijf in Amsterdam.

Wanneer heeft uw woning een schilderbeurt nodig?

Uit onderzoek binnen de samenleving van Amsterdam is gebleken dat een woning na ongeveer 7 jaar een binnen schilderbeurt nodig heeft en voor buiten na ongeveer 5 jaar.

Natuurlijk kan het ook eerder wanneer andere factoren zoals het steeds verschuiven van de meubels en banken en weersomstandigheden een rol spelen.

Verder hangt er ook veel van de kwaliteit verf die er gebruikt werd voor uw muren. Vooral wanneer u deze zelf heeft geschilderd, is de kans groot dat u niet goed geïnformeerd werd in de verfwinkel, omdat ze de technische informatie over uw woning niet wisten.

Schildersbedrijf voor binnen schilderbeurt in Amsterdam uitkiezen

Het zal vast makkelijk zijn om een schildersbedrijf uit te kiezen toch, of niet? U gaat als eerst natuurlijk de verschillende offertes die u (online) hebt aangevraagd met elkaar vergelijken. Onthoud echter dat wanneer het om schilderen gaat kwaliteit het belangrijkst is.

Het is wel van groot belang dat u de prijs kent. Maar hoeveel zin heeft het wanneer u voor het goedkoopste bedrijf kiest en merkt dat uw binnenmuren binnen 2 of 3 jaar beginnen af te bladeren, terwijl deze pas na 7 jaar een beurt nodig zou moeten hebben?

Belangrijk bij het uitkiezen van een schildersbedrijf:

  • Laat u informeren over het bedrijf. Waardevolle informatie kan hun geschiedenis zijn, zodat u weet hoe lang het bedrijf al opereert.
  • Vraag naar foto’s van geleverde projecten (zodat u een beeld heeft over hun werk).
  • Lees de klantenreviews op sociale media; (hun website en/of Facebook profiel).
  • Vraag uw aannemer naar verwijzingen als u bezig bent met een nieuwbouwwoning.

Waardevolle informatie

Bij vrijwel elke keuze die u maakt, is het belangrijk uw alternatieven te kennen. Aan de hand hiervan wordt een keuze maken een stuk makkelijker. De geschiedenis van het schildersbedrijf behoort om logische redenen tot waardevolle informatie. U wilt zoals elke persoon weten hoe duurzaam het bedrijf is en of zij ervaring hebben met een soortgelijk project als de uwe.

Projecten

Verder is het opvragen van foto’s of hun portefeuille belangrijk zodat u weet wie allemaal de opdrachtgevers van het bedrijf zijn geweest en wie allemaal zijn of haar vertrouwen heeft gestopt in het schildersbedrijf. En als openbare overheidsgebouwen door het bedrijf werden beschilderd, kunt u bijvoorbeeld ook een kijkje nemen om de kwaliteit van hun werk persoonlijk te bezichtigen.

Klantenreviews en verwijzingen

Ook kunt u feedback lezen van eerdere klanten op hun website of andere sociale media platforms. Een oude maar nuttige bron blijft mond-tot-mondreclame van familie of vrienden en eventueel een aannemer vragen naar verwijzingen.

Offertes

Vraag voor het gemak uw offerte online aan. Let bij het vergelijken van de prijs ook op de duur van uw project. Lees daarnaast over de kwaliteit van de materialen waarmee het bedrijf te werk gaat door hun verfmerken te onderzoeken.

Natuurlijk ligt het aan u om uw eigen keus te maken, maar een schildersbedrijf Amsterdam met genoeg tevreden klanten en meer dan 100 jaren ervaring blijft Wam Groep. U kunt vrijblijvend een offerte van hen opvragen.

wamgroep.nl/


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 DMADS, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.