Drankspellen voor de zomer!

Drankspellen voor de zomer!

De zomer staat voor de deur dus het is tijd om weer lekker naar buiten te gaan. Voor alle liefhebbers hier een aantal drankspellen voor de komende zomer!Of je deze zomer nou op vakantie gaat of niet, er is genoeg te doen buitenshuis. Blijf jij thuis, ga je op vakantie binnen Nederland of ga je een trip maken naar het buitenland? Wij hebben de leukste drankspellen voor deze zomer voor jou op een rijtje gezet.

1. Beerpong 

Het bekendste en leukste drankspel is waarschijnlijk wel beerpong. Wie kent het niet? Beerpog is afkomstig uit Amerika maar ondertussen al jaren bekend bij de Nederlandse jongeren als klassiek drankspel. Pak een tafel en zet deze lekker in de tuin, op je balkon of op een veldje bij jou in de buurt. Zo ka je genieten van de zon en ondertusse twee tegen twee spelen met beerpong!

2. Slip 'n Slide

Nog een heerlijk spel wat je makkelijk in de tuin of op een veld kan spelen. Leg een lang zeil uit en gebruik deze als uikschuifbaan, aan het einde van de baan staat een tafel met rode cups gevuld met bier. Verdeel de groep in tweeen en maak er een estafette van. Schuif zo snel mogelijk naar de tafel toe, sla jouw biertje achterover en ren terug naar de start. Tik de volgende deelnemer aan en deze gaat nu ook van start. Het team wat als eerste alle bekers leeg heeft wint!

3. Flip de Cup

Flip de cup wordt in twee teams gespeeld va minimaal twee personen per team. Flip de Cup is een van de vele drankspellen waarbij snelheid en samenwerking belangrijk is. Iedereen vult zn cup en gaat aan een lange tafel staan, de teams staan tegenover elkaar. Wanneer het startsignaal klinkt begint de eerste van elk team met het drinken van zijn cup vol met bier. Wanneer deze leeg is zet de speler deze op het randje van de tafel en probeert de cup te ''flippen''. Wanneer de cup op zn kop neerkomt is de speler klaar en gaat de beurt naar zijn teamspeler. Het team wat als eerste klaar is wint!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Robin21, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.