Online raadsels oplossen

Online raadsels oplossen

Wie lost er eens niet graag een leuk raadsel op? Het oplossen van een raadsels is goede hersengymanstiek en is gewoon erg leuk om te doen daarbij. Een van de websites waar je een ruime collectie van raadsels kan terugvinden is Raadselheaven.com. Je vindt er zowel makkelijke als meer moeilijke raadsels, zowel raadsels voor volwassenen als voor kinderen. De moeilijkste raadsels zijn te vinden onder de categorie 'voor geleerden'.Raadsels heb je in verschillende moeilijkheidsgraden. Op Raadselheaven heb je daarom de onderverdeling in raadsels voor: kinderen, volwassenen en geleerden. Uiteraard heb je bij elk raadsel ook het antwoord. Dit antwoord wordt maar zichtbaar na het klikken op een button zodat je niet per ongeluk het antwoord kan zien voordat je zelf hebt geprobeerd om het raadsel op te lossen.

De raadsels op Raadselheaven.com mogen vrij gebruikt worden. je hoeft zelfs geen bronvermelding te geven. Als je zo van plan bent een quiz of iets dergelijks te organiseren, dan kan je er altijd en gratis enkele raadsels van de site bijvoegen.

Naast de standaard onderverdeling in 3 moeilijkheidsgraden heb je nog veel meer rubrieken op de website waarmee je raadsels kan gaan opzoeken. Voor de echte bollebozen hebben we zo de onderverdeling in breinbrekers of moeilijke raadsels. Logische raadsels is een andere onderverdeling waarbij je raadsels kan vinden waarbij je logisch moet gaan nadenken om de oplossing te vinden. Heb je liever raadsels met getallen dan hebben we voor jou de onderverdeling 'wiskundige raadsels'. Heb je het liever wat makkelijker dan is er de rubriek 'makkelijke raadsels'. Zo zie je dat er voor ieders wat wils is terug te vinden op de website.

Ga zeker de website eens bezoeken als je zin hebt gekregen om eens een raadsels op te lossen na het lezen van dit artikel. Daarbij worden er ook voortdurend nieuwe raadsels toegevoegd op de website. Bedoeling is om de meest uitgebreide raadsel website van de Benelux te worden. Als je zelf raadsels kent mag je die ook steeds doorsturen via het conatctformulier op de website. Als je een raadsel echt geslaagd vindt kan je het een sterren quotering geven.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 reginald, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.