De bowlingbaan Utrecht

De bowlingbaan Utrecht

Wat is er nu leuker dan een middagje of een avondje een leuk en actief uitje te doen met vrienden, familie of je gezin. Naast dat je iets leuks aan het doen bent met je vrienden ben je ook nog actief bezig om een beter resultaat neer te zetten dan je tegenstanders. Een avondje op de bowlingbaan Utrecht zorgt voor een mooie, compitatieve en gezellige avond.De spelregels van bowlen

Ben je nog helemaal niet bekend met bowlen, of ben je helaas vergeten hoe de bowlingregels precies werken? Hier staan voor jou de regels nog even een keertje uitgelegd.  

Het is de bedoeling dat alle 10 de pins die op de bowlingbaan staan worden omgegooid. Doe je dit in 1 worp dan gooi je een strike. Bij een strike mag je de punten van de volgende twee worpen bij deze worp optellen. Gooi je 3x achter elkaar een strike betekend dit dat je de eerste ronde 30 punten bij elkaar hebt gegooid. Dit is ook de maximale score die je kunt behalen bij het bowlen. In totaal kun je dus 300 punten bij elkaar gooien.

Lukt het je de 2e worp om alle kegels om te gooien dan gooi je een spare. Deze zorgt ervoor dat je de eerstvolgende worp wordt geteld bij je vorige worp. Dus hier kun je maixmaal 20 punten mee verdienen. Gooi je niet alle kegels om dan geldt het aantal punten van de kegels die je om hebt gegooid.

De bowlingbaan in Utrecht

De bowlingbaan in Utrecht heeft naast 12 banen ook nog speciale arrangementen waar na het bowlen er nog een hapje en een drankje gedaan kan worden. De banen liggen er altijd goed bij net als je favoriete bowlingbal. Ook is er nog een escaperoom en de mogelijkheid om een balletje te slaan op de glowgolfbaan. Zo kun je met een groep mensen van verschillende leeftijden allemaal actief bezig zijn en genieten met elkaar.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.