Bingo online jackpots

Bingo online jackpots

Je hebt vast wel een keer bingo gespeeld op de camping of met wat vrienden. Het staat bekend om een gezellig spel waarbij er ook nog iets gewonnen kan worden. Tegenwoordig kan je het gezellige win spel ook online spelen. Er zijn verschillende sites die bingo online aanbieden. Op deze sites kan er geld gewonnen worden met het spelen van bingo. Wat houdt dit spel in? En wat zijn de grootste jackpots momenteel?Bingo Online wat is het?

Net als bij het normale bingo gaat het bij bingo online ook om het wegstrepen van nummers van jouw speelkaart. Voordat je begint moet je eerst een leuke bingo online site vinden. Vervolgens moet je je hier inschrijven en een storting maken. Zodra je een storting hebt gemaakt krijg je gelijk een bonus, verdubbeling of verdrievoudiging van jouw gestorte geld. Als dit allemaal geregeld is kan je een lobby uitkiezen. Aan het begin van het spel op de desbetreffende bingo site kan er gekozen worden met hoeveel kaarten je wilt spelen. Tijdens het spel kan je ook nog aanvinken dat de computer jouw nummers automatisch wegkrast. Hierdoor kan jij op je gemak bingo spelen. Degene die als eerst zijn nummers heeft weg gespeeld wint.

De grootste jackpots

Nu is de vraag waar kan je het meeste geld winnen. Hier behandelen wij een aantal jackpots voor bingo online. Golden Ticket Tournament is een jackpot op BingoCams. Bij dit spel gaat er gegarandeerd 100.000 euro uit. Laser Jackpot 1000 is ook een wekelijks evenement met een totale prijzenpot van 11.500. Golden 75 is ook een bingo online spel met een gigantische jackpot. Bij dit spel gaat er gegarandeerd 100.000 euro uit. Rollover Riches is een spel waar een wat kleiner bedrag gewonnen kan worden, namelijk 2000 euro. Echter blijft deze jackpot aangevuld tot 2000 euro en dus heb jij een grotere win kans. 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 LucasvanderBel, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.