Beste tips voor online bingo

Beste tips voor online bingo

In dit artikel behandel ik de beste online bingo tips voor jou. Het zijn tips die jou kunnen helpen bij het spelen en jouw winkansen kunnen vergroten. In tegenstelling tot andere gokspellen gaat het bij bingo vooral om het plezier, ondanks dat je er geld mee kan winnen. Wil je eerst weten wat een kansspel is?

 Tip 1! Speel online bingo voor de juiste reden

Online bingo is natuurlijk een gokspel en is dus meer gebaseerd op geluk hebben dan vaardigheden beheren. Er zijn echter wel manieren om jouw win kans te vergroten, deze behandelen wij in dit lijstje. Het is belangrijk om te weten dat het bij bingo vooral gaat om de sfeer, de mensen en de beleving. Ga het dus niet spelen omdat jij jouw bankrekening wil aanvullen. Als je voor de gezelligheid speelt dan ben je natuurlijk altijd een winnaar!

Tip 2! Controleer de site voordat je gaat speln

Het is belangrijk dat je van te voren weet of het wel een eerlijke online bingo site is. Je kan nog zo veel geluk hebben en veel geld hebben gewoon, maar als de site niet uitbetaald is alles natuurlijk voor niets geweest.

Tip 3! Zet een limiet voor jezelf

Het is belangrijk dat je je niet teveel laat meeslepen door het spel en uiteindelijk vele euro’s verliest. Het is daarom belangrijk om voor jezelf een limiet te stellen. Van te voren geef je aan hoeveel je wilt uitgeven, als dit op is dan is het verstandig om te stoppen.

Tip 4! Speel met niet teveel kaarten tegelijk

Sommige online bingo sites laten het toe om zoveel mogelijk bingo kaarten te kopen als je zelf wil. Het lijkt of dit een goede manier is om je win kans te vergroten maar het zorgt er juist voor dat je geen overzicht meer behoudt en kansen kan missen. Mijn advies is om het bij 3 a 4 kaarten te houden.

Tip 5! Kies de juiste tijd

Het weekend lijkt het meest voor de hand liggen, maar zo denken andere spelers er ook over. Kies daarom een bingo site met niet te veel spelers. Als je echt je win kansen wil vergroten dan kan je het beste een rustige site kiezen en spelen. Vervolgens is het dus het beste om op rustige tijdstippen te spelen, vroeg in de morgen of midden in de nacht.

Er zijn niet veel gelegenheden waarbij je en vrienden kan maken, geld kan winnen en plezier maken op hetzelfde moment!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 LucasvanderBel, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.