Weet alles over El Gordo Loterij

Weet alles over El Gordo Loterij

Ongetwijfeld wil iedereen miljonair worden. Sommige mensen besteden hun hele leven om geld te verdienen door hard te werken, en sommigen kiezen voor kortere wegen. Mensen die vaak hun geluk beproeven, kopen meestal liever loten.Een van de oudste en bekendste loten is de El Gordo Loterij. Het wordt elk jaar op 22 december gehouden. Vanwege het totale prijzengeld is het gerangschikt als 's werelds rijkste loterijticket.

De El Gordo loterij verwijst naar de hoofdprijs in de Spaanse kerstloterij. Het is een gangbare praktijk onder de Spanjaarden, die El Gordo kaartjes kopen om het prijzengeld te winnen. Het trekt veel belangstelling van deelnemers over de hele wereld. De meeste mensen willen weten wat El Gordo is, hoe ze het moeten spelen en hoe ze het prijzengeld kunnen winnen. In dit artikel wil ik alle onduidelijkheden wegnemen door alles te vertellen over de El Gordo loterij. Blijf dit artikel lezen en mis niets.

El Gordo Middelen

De El Gordo is een van de Spaanse loterijen wat "De dikke" of "De grote" betekent. De volledige naam is El Gordo de la Primitive, gegeven aan de rijkste Nationale Loterij van Spanje. De eerste trekking dateert uit 1812 en vond plaats. EL Gordo elk jaar 6 trekt, houdt vast en betaalt bijna US EUR 3 miljard uit. Ja, je hebt het goed gehoord. De loterij trekt zich elk jaar terug in januari, maart, mei, juli, november en december.

Hoe EL Gordo Loterij werkt

Elk jaar staan mensen uren in de rij om El Gordo Loterij loten te kopen en hopen ze het prijzengeld te winnen. Daarom is het kaartverkoopsysteem ingewikkeld in Spanje. Volgens de statistieken zal dit jaar ook groter zijn dan ooit. Nog een ding, een deelnemer moet minstens 18 jaar oud zijn om het te spelen. Vergeet niet, El Gordo trekt elke zondag. Om El Gordo te spelen, moet je 5 nummers kiezen tussen 1 en 54 en een bonusnummer van 0 tot 9. In Spanje heb je de mogelijkheid om verschillende cijfercombinaties te kopen en een complex systeem te bouwen, maar veel deelnemers houden ervan om vast te houden aan het oude loterij formaat.

El Gordo Loterij Gegarandeerde jackpot

El Gordo Loterij wordt geleverd met een gegarandeerde jackpot van 5 miljoen euro, wat super opwindend is. Is het niet? Dat is natuurlijk zo, want als je verliest om een jackpot te winnen, wordt de helft van het geld gebruikt om extra prijzen op te krikken en de rest gaat naar een rollover. Laat me je vertellen, wie zal de jackpot winnen? Een speler die overeenkomt met alle 6 nummers. Bovendien krijgen de spelers die overeenkomen met 2 hoofdnummers, een kleine prijs.

Eindoordeel

Het El Gordo loterij ticket heeft altijd opwinding en hoop verspreid onder mensen over de hele wereld. Daarom is het essentieel om alles over het El Gordo-ticket te weten voordat u het koopt. Als u uw kans op de grote jackpot wilt proberen, moet u deze kopen. U kunt een kaartje kopen bij alle loterij winkels en detailhandelaren in het hele land. U kunt online een kaartje kopen. Meestal kopen mensen een loterijticket liever in de winkels waar mensen vaak een lootje kopen en het prijzengeld winnen. Nog een ding, als je geen Spaanse inwoner bent, dan kun je ook online een kaartje kopen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 kashif13, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.