Online spel

Online spel

Een bekend online spel is bingo u heeft het vast wel is gespeeld gezellig met vrienden. Maar tegenwoordig is het ook online te spelen.Wat is het online spel bingo?

Online bingo is net als het offline spelen een kansspel. Meestal kan je hier dus iets mee winnen. In het echte leven zijn dit meestal verschillende artikelen, online wordt er meestal om geld gespeeld. In dit artikel wordt echter alleen het online spel bingo behandeld. Bij dit spel kan je natuurlijk niet gezellig met een groep aan tafel zitten zoals bij normaal bingo. Echter hebben ze online een chatroom, hierdoor kan je wel gezellig met de mensen praten die in hetzelfde spel zitten. Er bestaan tegenwoordig ook bingocams door middel van een webcam (camera) kan je ook de medespelers zien en ermee praten. Op deze wijze wordt de gezelligheid van het spelletje behouden en dit allemaal terwijl je lekker thuis op jouw gemak kan zitten.  Voor het meespelen van dit spel moet vaak betaald worden voor een kaart. Met deze kaart kan je dan weer geldprijzen winnen.

Spelregels van het online spel bingo

Om mee te spelen met het online spel moet je eerst een account aanmaken op een bingo site. Vervolgens moet er wat geld gestort worden op jouw account om zo mee te kunnen spelen met het online spel. Bij de meeste bingo sites krijg je een bonus. Dit kan gratis speelgeld zijn zodra jij een account aanmaakt of dat jouw gestorte geld vermenigvuldigd wordt met 200 of 300 procent. Op deze wijze kan jij gelijk goed beginnen aan jouw avontuur. Zodra dit allemaal gedaan is kan je opzoek gaan naar het leukste spel of lobby. Vaak beschikt een gok site namelijk over meerdere spellen of lobby’s met verschillende thema’s. Vervolgens heeft elke speler in de lobby een speelkaart. Uiteindelijk wint degene die al zijn nummers als eerst heeft kunnen wegstrepen. Met sommige spellen kunnen ook eerst voor kolommen gespeeld worden, degene die als eerst een kolom vol heeft wint dan. Het voordeel van dit online spel is dat je het wegstrepen op automatisch kan zetten. Op deze wijze vergeet je niet iets weg te strepen en het zou natuurlijk zonde zijn als je een grote geldprijs kan winnen en dit niet doorgaat omdat jij een nummer bent vergeten weg te strepen. In Nederland is online gokken nog niet gelegaliseerd maar er zijn wel plannen om het te legaliseren. Meer informatie? Kijk dan op de site van de kansspelautoriteit.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 LucasvanderBel, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.