Metaaldetectors voor kinderen: een leuke hobby

Metaaldetectors voor kinderen: een leuke hobby

Metaaldetectors voor kinderen: een leuke hobby

Kinderen zijn graag buiten en schatten zoeken is voor kinderen ook geweldig. Een leuk idee is daarom om met een kind op pad te gaan met een metaaldetector. Voor kinderen is het helemaal leuk als ze zelf een eigen detector hebben en echt zelf op zoek kunnen gaan naar vondsten. Doordat er heuse kinderdetectors zijn is dat nu mogelijk. Het gewicht van een detector voor kinderen is aangepast aan de wensen van kinderen en ook de lengte van de steel is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar.

 Constant buiten zijn en schat zoeken voor kinderen

Als kinderen buiten zijn, dan zijn ze vaak blij en vrolijk. Met een metaaldetector moet je altijd naar buiten en kun je op deze manier kinderen mee naar buiten nemen met een doel. Kinderen vinden het fijn om een doel te hebben en dat doel uiteindelijk te bereiken. Een mooie vondst is daarom voor kinderen helemaal te gek. Veel metaaldetectors voor kinderen zijn ook gedeeltelijk waterdicht zodat er ook langs de waterkant gezocht kan worden naar schatten. Voor kinderen is het avontuurlijke onderdeel van detecteren echt uitdagend. De audiotonen van een kinderdetector zijn speciaal gericht op kinderen en de geluiden die kinderen horen.

 

Omdat metaaldetectors voor kinderen gemiddeld kleiner zijn, lijkt het vaak of de levensduur ook een stuk kleiner is maar dat is niet waar. In de metaaldetector voor kinderen hoeft maar één batterij (van 9Volt) geplaatst te worden die gemiddeld zo’n 20 uur meegaat. Je kunt dus gemakkelijk samen met jouw kind de gehele dag op pad gaan met de metaaldetector. De metaaldetectors voor kinderen zijn ook een stuk eenvoudiger maar de instellingen en opties zijn genoeg voor beginnende schatzoekende kinderen. Door de verstelbare steel kunnen kinderen van 4 tot 14 jaar gemakkelijk gebruik maken van de metaaldetector en de steel op de goede lengte instellen.

Bron: https://www.kooistra-detectors.eu/nl/metaaldetectors.html


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 LizaDekkers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.