Kaartjes maken voor elke gebeurtenis!

Kaartjes maken voor elke gebeurtenis!

Ben jij binnenkort jarig? Ben je in verwachting? Of ga je toevallig verhuizen? Dan is het altijd fijn om je familie, vrienden en andere dierbare op de hoogte te brengen met een kaartje! Want wat is er nou leuker dan een kaartje ontwerpen voor je belangrijke gelegenheid.

 Bij kaartjesprinten.nl kun je kaartjes laten maken in alle soorten en maten in de rubrieken:

geboorte, trouwen, uitnodigingen, verhuizen en kerst. De meeste kaartjes kun je zelf personaliseren met de handige ontwerp tool. Denk bijvoorbeeld aan het wijzigen van teksten, kleuren en het toevoegen van leuke foto’s. Als je een kaartje hebt ontworpen voor 12:00 kan het dezelfde dag nog worden verzonden. Als je de kaartjes liever wilt afhalen ben je van harte welkom in Nuenen.

Collectie kaarten
Wil je liever kant-en-klare kaartjes verzenden? Dan kun je het beste kiezen voor de leuke collecties van Belarto en Buromac. Beide merken zijn grootte spelers op het gebied van kaarten en hebben de leukste collecties!

Overige producten
Naast kaartjes kun je bij kaartjesprinten.nl ook terecht voor banners, etiketten, stickers, schoolkalenders en naamslingers om je feestje compleet te maken.

Gratis proefdruk!
Ben jij enthousiast en heb je binnenkort een bruiloft, verjaardag of ander feestje? Ontwerp je kaartje dan met de handige tool en vraag een gratis proefdruk aan.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 lizzmedia, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.