Stoffen kopen online was nog nooit zo makkelijk en leuk

Stoffen kopen online was nog nooit zo makkelijk en leuk

Stoffen kopen online was nog nooit zo gemakkelijk en leuk. En niet te vergeten: goedkoop! Bij Stoffenland.com vind je gegarandeerd de stoffen die je zoekt voor je nieuwe naaiproject.Stof kopen online - een groot assortiment stoffen

Bij onze online stoffenwinkel hebben we een groot assortiment stoffen. Stoffenland.com vindt het belangrijk om de juiste stoffen voor uw naaiproject te kunnen leveren, zodat u helemaal uw eigen look kunt samenstellen. Zo maakt u zelf kleding waar u trots op kunt zijn! 

We vinden het niet alleen belangrijk om een breed assortiment stoffen te kunnen leveren, maar ook om goede kwaliteit stoffen te bieden. Daarom werken we alleen samen met gerenommeerde leveranciers en kiezen zelf alle producten uit. Om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de stof vermelden wij altijd de kwaliteit van de stof in de webshop.

 

Goedkope stoffen kopen

Stoffen willen we natuurlijk zo goedkoop mogelijk kunnen aankopen, zonder in te boeten op kwaliteit. Dat spreekt voor zich. Stoffenland.com koopt zo scherp mogelijk de stoffen in, zodat u een zo goedkoop mogelijke prijs betaalt. En vergeet niet om regelmatig terug te keren naar onze webshop, want we hebben zo nu en dan een scherpe actie!

 

Makkelijk stoffen kopen online en veilig betalen

Een makkelijke webshop is natuurlijk een must! Daarom kunt u bij ons eenvoudig bestellen, uw aantallen aanpassen en betalen. Wist u trouwens al dat u bij ons het aantal cm dat u nodig heeft kunt invoeren? Dus heeft u bijvoorbeeld 2,25 meter nodig, vult u dat gewoon in. Wij knippen de maat die u wenst. Zo verliest u geen waardevolle stof!

Veilig betalen is natuurlijk ook erg belangrijk. Daarom bieden we verschillende betaalmethoden aan die u vast en zeker kent. Zo kunt u betalen met iDeal, gewoon via uw eigen bank. Of met PayPal, wat ook veel mensen fijn vinden. Maar u kunt ook kiezen voor achteraf betalen. U krijgt dan gewoon uw stoffen thuis en betaalt na maximaal 14 dagen aan Klarna. Veiliger kan niet!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Stoffenland, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.