Een Rado horloge kopen

Een Rado horloge kopen

Ben je op zoek naar een bijzonder geschenk voor je man of vrouw? Maar weet je eigenlijk niet zo goed wat je wilt geven? Dan is het goed om eens te gaan kijken naar een horloge van het merk Rado. Deze prachtige horloges worden in Zwitserland geassembleerd onder het toeziend oog van enkele experts op het gebied van horloges. De horloges worden gekenmerkt door de zorg voor krasvrije uurwerken.De geschiendenis van Rado

Rado is ontstaan in 1917 en droeg vroeger de naam Schlup Co. Hier waren drie broers van de familie Schlup aan het werk om uurwerken in elkaar te zetten. In een klein Zwitsers dorpje genaamd Longeau. In 1957 werd de naam gewijzigd naar de naam die wij nu kennen van het werk. In die tijd waren horloges helaas nog krasgevoelig, maar Rado deed nauwkeurig onderzoek naar de manier waarop zij ervoor konden zorgen dat het horloge krasvrij werd. Het resulteerde in de Rado Diaster. Hierna ontwikkelde het bedrijf zich erg snel en werd het overgenomen.

Zwiterse horloges van de nieuwste materialen

Rado is op dit moment een wereldwijd erkend Zwitserse horlogemerk en heeft innovatieve ontwerpen. Door gebruik te maken van materialen die andere horlogemakers niet in eerste instantie zouden gebruiken. Ze gebruiken de slogan ‘ als we het ons voor kunnen stellen, dan kunnen we het maken’ . Door deze manier van werken zijn de horloges uiterst exclusief en zal je snel verliefd worden op de prachtige weergave van de horloges.

Rado wil door de grote van de wijzerkast is het makkelijk om het horloge af te lezen. Denk hierbij aan de mooi weergegeven urenindicatoren. Ook het materiaal wat wordt gebruikt voor de wijzerplaat is van hoogwaardige kwaliteit zoals keramiek of hoogwaardig staal. Deze materialen zijn erg hard en hierdoor zullen ze niet snel kapot gaan. Daarnaast kun je ervoor kiezen of je een leren of een stalen band wil hebben. Zo zorgt Rado ervoor dat er voor iedereen een horloge is wat hij of zij past.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.