Gereedschap, goed beschermd!

Gereedschap, goed beschermd!

Recentelijk ben ik op zoek geweest naar een goed stuk plukschuim voor mijn gereedschapskoffer. Uiteindelijk vond ik op superlean.nl een mooi schuim wat geen raster bevatte waardoor ik alles zelf op maat kon snijden!De meeste stukken schuim hebben een voorbedrukt stuk raster waardoor je altijd bent gebonden aan vaste afmetingen van het uitsnijden van producten. Bij dit plukschuim kan je dus zelf bepalen wat je erin wilt hebben en ben je niet verplicht om 17 soorten ringsleutels achter elkaar te plaatsen.

Ik heb dus zelf de benodigde materialen uitgesneden welke ik kan gebruiken en ik had de keuze uit twee verschillende maten namelijk 5 CM en 3 CM. Dit was juist perfect want dit betrof exact de bovenzijde en onderzijde van mijn flightcase waar ik dit schuim voor nodig had. Ik heb eerst mijn gereedschapskoffer zelf gedaan en daarna ook nog een koffer voor mijn airsoft spullen. Hier heb ik mijn magazijn en rifle uit kunnen snijden en dit heeft nu een perfecte pasvorm waardoor het optimaal is beschermd. 

Via de webshop zag ik ook dat er slechts eén maat beschikbaar is, dat is wat ik wel jammer vind want ik had graag ook een kleinere maat kunnen gebruiken. Desalniettemin, super mooi materiaal om te gebruiken voor je hobby en of fotografie spullen!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Superlean, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.