Gentstudent de sensatie van 2019 onder jongeren

Gentstudent de sensatie van 2019 onder jongeren

Ken jij Gentstudent al? De community voor jongeren, die met de dag groter wordt. Het begon allemaal op Snapchat, maar is inmiddels uitgegroeid tot alle social media kanalen + een webshop. Een merk, zoals we het kunnen noemen. In dit artikel ga ik vertellen wat Gentstudent is.Wat is Gentstudent? 

Gentstudent is een snapchat account, van studenten voor studenten. Dagelijks zenden studenten (fans van Gentstudent) de gekste, leukste, pikantste en grappigste filmpjes en video's in naar Gentstudent. Deze worden vervolgens beoordeeld door de eigenaar. Zijn de goed genoeg, komen ze op de story. Hier blijven ze 24 uur te zien. Door de jaren heen is het zo groot geworden, dat we het inmiddels een merk kunnen noemen. Je kunt niet meer om Gentstudent heen. Overal zie je mensen opduiken met de shirtjes en hoodies. Met daarop Gentstudent. Inmiddels zijn er meer dan 400.000 mensen die het snapchat kanaal volgen. Op instagram ging het account naar de 200.000 fans, helaas werd deze toen plotseling verwijderd. Maar inmiddels is er alweer een nieuw instagram account, de teller van volgers loopt alweer aardig op. Op Facebook is het wat minder actief, daar zit het rond de 22.000 volgers.

Het onstaan van Gentstudent
In 2014 besloot een anonieme student, een snapchat account aan te maken genaamd Gentstudent. Het begon allemaal met grappige foto's en filmpjes. Al snel begon het account steeds meer volgers te verwerven. Voor iedereen het wist, waren er al 1000e volgers van het account, het begon een sensatie/hit te worden onder studenten. Steeds meer volgers stuurde leuke en pikante content in. En voor de eigenaar het door had, had hij meer dan 100.000 volgers op Snapchat. 

Wat is Gentstudent Uncensored?
De huidige pikante snapchat filmpjes en foto's die binnen komen, worden gefilterd. Er komt namelijk een censor over de pikante delen heen. Zodat het account niet verbannen wordt. Met enige regelmaat om iets te vieren komt er een uncensored accountje langs. Hier wordt niets op gefilterd en alle lichaamsdelen van zowel mannen als vrouwen zijn dan te zien. Dit duurt helaas maar heel kort, omdat Snapchat het dan alweer verwijderd.

Volg jij Gentstudent al?
Mocht jij Gentstudent nog niet volgen? Volg dan snel het nieuwste account -> DHVGS2019
Als back-up account is het momenteel: ECHTNIETGENT
Zorg er dus voor dat jij deze twee Gentstudent accounts volgt om niets te missen van het spektakel dat de studenten te bieden hebben!

Geef het een kans, mocht je het niets vinden kun je dit snapchat account altijd weer ontvolgen!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Gentstudent, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.