Herinneringen in een fotolijst

Herinneringen in een fotolijst

Verder denken, dat is wat wij doen bij fotolijst.nl Wij bieden geen standaard fotolijsten maar wij selecteren de meest uitzonderlijke materialen zoals aluminium, silverplated of een lijst van hout. Hierdoor zijn onze klanten veelal blij en blijven mensen bij ons terugkomenWij helpen je graag verder met vinden van de juiste fotolijst en hierbij staat de prijs-kwaliteit verhouding hoog in het vaandel. Niets voor niets bestaat Fotolijst.nl al sinds 1976. Doorgaans wordt je pakket binnen 24 uur verstuurd als wij de betaling binnen hebben. Mocht u graag een spoedlevering willen, dan is dit ook geen enkel probleem bij Fotolijst.nl.

Fotolijst

Fotolijst.nl is geen grote fabriek maar een ambachtelijke lijstenmakerij. Hierdoor worden de meeste fotolijsten op maat gemaakt in onze werkplaats. Hierdoor kunnen wij kwaliteit en diversiteit bieden. Doordat wij een hele hoop verschillende materialen, kleuren en stijlen verkopen is het soms lastig om de juiste keus te maken. Bedenk goed wat voor soort foto er in het lijstje moet komen. Is het een gevoelige foto? Kies dan voor bijvoorbeeld een lijst van hout. Gaat het om een hele inspirerende foto? Kijk dan eens naar een lijst van bijvoorbeeld aluminium. Elke fotolijst heeft zijn eigen uitstraling en kijk daarom goed naar wat het beste past bij de foto. Bij vragen, opmerkingen of tips over de juiste lijst kan je altijd contact met ons opnemen en helpen wij je indien gewenst graag persoonlijk. Zo ontvang je altijd het product wat het beste bij je (foto) past.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.