Newborn Fotograaf fotoshoot

Newborn Fotograaf fotoshoot

Ieder moment is waardevol maar een Newborn-Fotoshoot is een herinnering voor altijd en daar heb je natuurlijk maar één keer de kans voor en dat is direct na de geboorte van je kind.Ieder moment is waardevol maar een Newborn-Fotoshoot is een herinnering voor altijd en daar heb je natuurlijk maar één keer de kans voor en dat is direct na de geboorte van je kind.

De eerste weken na de geboorte van je baby vliegen voorbij en je kleine spruit wordt veel te snel groot. Eigenlijk veel sneller dan je zelf zou willen.

Het beste moment om een newborn fotoshoot in te maken, is wanneer je kleine spruit tussen de 1 en de 3 weken oud is.

Wellicht heb je al veel foto’s gemaakt met je telefoon en staat de iCloud wellicht al vol? Jammer maar vaak sta je zelf of je partner helemaal niet op de foto. Ook broertjes of zusjes worden vaak vergeten in een foto momentje… hoe jammer is dat? Deze huis-tuin-en-keukenkiekjes zijn prima voor social media zoals Facebook & Instagram en ook leuk om af te laten drukken voor in een fotoalbum.

Een professionele newborn-fotograaf komt bij je langs om de baby met gezin op een originele manier vast te leggen.

Newborn-fotoshoot in opkomst

Bij een Newborn-Fotoshoot laat je je pasgeboren kind op een professionele manier door een fotograaf vastleggen zodat práchtige foto’s hebt van de baby of het complete gezin. Ilse de Laat fotografie in Weert (Limburg) is een gepassioneerde kinderfotograaf met veel geduld en stelt ouders en kinderen direct gerust.

Je kunt er terecht voor Newborn, Zwangerschap, Kids & gezinsfotoshoots. Maar ook voor zakelijke fotografie zoals portret & productfotografie draait Ilse haar handen niet om.

Plan daarom vandaag nog een fotoshoot in Weert of op locatie binnen een straal van 30 KM.

ILSE DE LAAT FOTOGRAFIE

E: foto@ilsedelaat.nl
T: 06 - 40 26 20 09


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 yourconcept, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.