3 leuke producten om van je foto's leuke herinneringen te maken

3 leuke producten om van je foto's leuke herinneringen te maken

Van je een foto een mooie tastbare herinnering maken, wordt steeds populairder. Zeker in tijden van corona neemt de verkoop van fotoproducten toe. Zo is er op dit moment een enorme stijging in de verkoop van fotoboeken. Maar naast fotoboeken zijn er ook andere producten om van je foto een prachtige herinnering te maken. Welke dat zijn, lees je in deze blog!Maak van je foto een prachtig boek

Tegenwoordig kan je met je foto's ook een boek maken. Misschien heb je door corona veel moeten annuleren, maar er zijn vast mooie herinneringen die je op een bijzondere wijze wilt vastleggen. Het voordeel van een fotoboek is dat je naast foto's kunt personaliseren. Zo kan je je afbeeldingen aanpassen en bijpassende tekst toevoegen. Met een fotoboek hou je je herinnering levend!

Maak van een persoonlijke kalender van je foto's

Met een persoonlijke kalender fleur je je wc of andere kamer op! Een kalender is een leuke manier om terug te kijken op het afgelopen jaar. Het is bijvoorbeeld leuk om van iedere maand een herinnering toe te voegen. Zo kijk je met plezier terug op je tijd. Kies de 12 leukste foto's uit en laat ze afdrukken voor je kalender.

Je foto als wanddecoratie

Ga je je huis verbouwen? Of kan een wand mooier versierd worden? Tegenwoordig zie je steeds meer mensen die een foto kiezen als wanddecoratie. Het voordeel is dat je je afdruk volledig kunt personaliseren. Zo kan je het materiaal uitkiezen, zoals een foto op hout, op canvas en op aluminium. Vaak waarschuwen de beeldmakers vooraf al als de afbeelding niet scherp is. Zo weet je van te voren al wat je van het ontwerp kunt verwachten.

Maar dat niet alleen

Naast een fotoboek, een jaarkalender en een foto als wanddecoratie zijn er nog tal van andere manieren om van je foto een leuke herinnering te maken. Denk bijvoorbeeld aan demosets, bekers en puzzels. Je krijgt steeds meer mogelijkheden! 

Het is dus zeker aan te raden om van je foto een tastbare herinnering te maken. Of je nou gaat voor een fotoboek of voor een jaarkalender; de mogelijkheden zijn eindeloos. En dus zijn er voldoende mogelijkheden om je herinnering levend te houden!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Martijn25, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.