Van je Instagram een succes maken

Van je Instagram een succes maken

Wie wil nou niet een populair Instagram profiel? De populariteit wordt bepaald door 3 factoren. De eerste factor is het aantal volgers op je Instagram profiel, de tweede het aantal likes op je berichten, en de derde het aantal reacties. Hoe maak je nu van je eigen profiel een succes? Wij geven het geheim prijs!Wanneer je een Insta profiel hebt, of gaat starten, dan is het heel belangrijk om goed na te denken over het onderwerp. Het onderwerp is namelijk behoorlijk bepalend voor je succes. De praktijk heeft uitgewezen dat profielen met een specifiek onderwerp ook een specifieke doelgroep aanspreekt, en dat zorgt ervoor dat je fans krijgt. Je zult dus geen grote fanbase opbouwen wanneer je foto’s plaatst van alledaagse dingen, en alles door elkaar. Kies dus met name één onderwerp. Ga bijvoorbeeld voor schoenen, alles wat met het Ibiza thema te maken heeft, of met dieren. Zorg er vervolgens voor dat 90% van je foto’s aan het gekozen thema voldoen en ermee te maken heeft. 

 

Kwaliteit is belangrijker

Goede kwaliteit foto’s, liefst origineel, waarbij je tevens goede filters gebruikt, zijn in trek. Iedere foto zou een wouw-effect moeten opwekken. Beter 3 goede wouw foto’s dan 10 foto’s waarbij je je schouders ophaalt. 

perfecte insta foto

Kies relevante hashtags

Hashtags omschrijven de foto, en maken de foto beter vindbaar via de zoekfunctie. Gebruik +/- 5 tot 10 beschrijvende  zoekwoorden (hashtags) welke iets vertellen over de foto. Bij een foto met een paar mooie rode pumps zou je dus #hakken #rodepumps #pumps #highheels kunnen zetten. Wat niet relevant is, is #lekkergegeten #uitgaan #wandeltocht #indestad.

 

Succes maken van je Instagram

Om publiek te trekken heb je niet alleen goede foto’s met relevante zoekwoorden nodig, maar ook een aantal volgers, likes en reacties. Door zelf te volgen krijg je vaak volgers terug. Om dit te boosten zou je volgers kunnen kopen. Ga je zelf de foto’s liken bij de mensen die jij volgt, dan kun je ook likes terug verwachten. Likes zijn belangrijker dan volgers want foto’s die veel likes hebben worden sneller gevonden! Investeer dus meer tijd in het liken van foto’s van anderen zodat ze jouw foto’s terug liken. Wanneer jouw foto’s beter gevonden worden door je toekomstige fanbase, dan ga je er snel een hoop goede volgers bij krijgen!

 

Er is een eenvoudige truc om dit te manipuleren, want je kunt namelijk likes kopen voor instagram, net als volgers, reacties en een hele hoop meer! Focus je vooral dus op de foto likes. Voor enkele euro’s kun je al een leuk succes boeken wanneer je ze koopt. Kopen bespaart je veel energie en tijd, zodat je dat weer in de kwaliteit en originaliteit van je foto’s kunt stoppen.

 

De rest volgt vanzelf

Zijn je foto’s in trek en heb je jouw fanbase aangetrokken, dan gaan ze je vanzelf volgen, en natuurlijk ook reageren op de foto’s. Reageer zelf ook terug op deze mensen want dat zorgt er ook voor dat het aantal reacties snel oploopt bij de foto. Vergeet niet dat wat je post ook voor 90% te maken moet hebben met het onderwerp waar je pagina over gaat, en kies bij voorkeur ook een gebruikersnaam die makkelijk te onthouden is en tegelijkertijd iets vertelt (verklapt) over het onderwerp.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 merweb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.