Kapper Ginnekenweg Breda

Kapper Ginnekenweg Breda

Luxx kappers is een zeer gespecialiseerde kapsalon in Breda. Bij Luxx kappers kunt u terecht voor zeer veel verschillende behandelingen met producten van de beste kwaliteit.Kapper Ginnekenweg Breda

Luxx kappers is de kapper van Ginnekenweg in Breda. De kapsalon is voorzien van zeer ervaren stylisten die u optimaal kunnen adviseren. Het laten plaatsen van hairextensions is een veel gevraagde afspraak bij Luxx kappers. Dit alles komt omdat er wordt gewerkt met zeer goede kwaliteit haar. De extensions die worden gekozen hangen samen met de wensen en de manier van behandelen. De stylisten weten exact welke extensions het beste bij uw haar passen en zullen u hierin ook adviseren.

Bij Luxx kappers kunt u uiteraard ook terecht voor een knipbeurt. Echter is een bezoekje aan Luxx kappers wel wat anders dan even snel naar de kapsalon. Bij deze kapper Breda wordt er ruim de tijd genomen om het perfecte resultaat te creëren. U wordt voorzien van een kopje koffie of thee tijdens uw behandeling. De top stylisten van Luxx kappers zijn voorzien van de nodige opleidingen en cursussen en zijn op de hoogte van de laatste mode en trends op het gebied van kapsels, kleuren en extensions. 

Neem gerust eens contact op met de kapsalon om een afspraak in te plannen. Er zijn geruime openingstijden en gratis parkeergelegenheid. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact opnemen met een van onze specialisten. Luxx kappers is dé kapper van Ginneken in Breda. 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 shadow, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.