Escape room als dagje uit

Escape room als dagje uit

Tijd voor een dagje uit in Rotterdam! Maar je moet wel wat leuks vinden om te gaan doen. Daarom in dit blog de oplossing, een escape room. Want niks is zo leuk, spannend en avontuurlijk als escape room Rotterdam bezoeken. Maar waarom zou jij als jij een dagje weg gaat voor een escape room moeten gaan? In dit blog zal worden besproken waarom jij vandaag nog naar een escape room moet gaan als dagje uit.Het is avontuurlijk

Een ding is zeker, bij een escape room hoef je jezelf nooit te vervelen. Je wordt meegesleurd in een verhaal en de meeste escape rooms weten dit op zo’n leuke manier te brengen waardoor het net echt lijkt. Het is net alsof je de held in je favoriete actiefilm aan het spelen bent. Het enige verschil is echter wel dat in vrijwel alle actiefilms het goed eindigt en in een escape room dit niet altijd het geval is. Dit maakt het uiteraard nog interessanter. Gelukkig heb je in escape room wel weer de luxe dat als je het niet haalt binnen de tijd de wereld niet vergaat, maar je gewoon weer in het normale leven terecht komt. Daarnaast zorgen verschillende type personen ervoor dat het ook erg uitdagend wordt. Je hebt degene die niet nadenken en gewoon van alles proberen, de mensen die goed zijn in verbanden leggen, de mensen die houden van alles rustig te analyseren en de mensen die ervan houden hun fysieke kracht te gebruiken. Door allerlei verschillende persoonlijkheden zorg je ervoor dat je in een situatie komt waarbij je noodgedwongen moet gaan samenwerken met al deze verschillende persoonlijkheden.

Teambuilding

Teambuilding is hedendaags ontzettend belangrijk om goed te functioneren als team. Wil je elkaar beter leren kennen of wil je beter op elkaar in kunnen spelen, dan is een escape room de ultieme manier. Er wordt vaak gezegd dat wanneer je samen een avontuur beleeft je betere vrienden wordt. Nu beleef je dit avontuur dan wel niet letterlijk, maar er wordt goed voor gezorgd dat het lijkt alsof je het avontuur daadwerkelijk mee hebt gemaakt. Dit kan ook een erg interessante manier zijn voor bedrijven om hun werknemers beter met elkaar te laten samenwerken en een hechter team van de werknemers te maken. Als de persoonlijke relatie met elkaar namelijk beter wordt, ga je ook beter met elkaar presteren op de werkvloer. Dit komt omdat je meer voor elkaar over hebt en je makkelijker kan communiceren met elkaar. Natuurlijk moet het ook niet te gezellig worden op de werkvloer. Daarnaast zorgt een Escape room er ook nog eens voor dat je samen wint of samen verliest. Met de meeste spellen is het altijd jij tegen de rest. Maar in dit geval ga je samen het avontuur aan om een doel te bereiken: ontsnappen. Om deze redenen kan een escape room ideaal gebruikt worden als Bedrijfsuitje Rotterdam.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Sjoeag, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.