Persoonlijke lening aanvragen

Persoonlijke lening aanvragen

Krediet Groep Nederland is al sinds 1999 dé online kredietverstrekker. Bij Krediet Groep Nederland leent u tegen de beste voorwaarden en de laagste rente. Wat ons opvalt is dat een persoonlijke lening aanvragen steeds vaker voor komt dan een doorlopend krediet aanvragen. Hoe dit komt? Dat legen wij graag aan u uit. Persoonlijke lening aanvragen
Een persoonlijke lening aanvragen of een doorlopend krediet aanvragen is evenveel werk. In beide gevallen is het alleen maar nodig om het digitale aanvraagformulier volledig in te vullen. De beoordeling van de lening is ook gelijk. Een persoonlijke lening akkoord krijgen is niet eenvoudiger of lastiger dan een doorlopend krediet afsluiten. Waarom dan toch de voorkeur voor de persoonlijke lening?

Persoonlijke lening? Altijd zekerheid. 
De belangrijkste reden is de zekerheid bij een persoonlijke lening aanvragen. Een persoonlijke lening heeft namelijk een vaste rente, een vast maandtermijn. Een persoonlijke lening afsluiten zorgt er dus voor dat u weet waar u aan toe bent. Uiteraard is een offerte aanvragen voor een persoonlijke lening altijd kosteloos en vrijblijvend. 

Voorwaarden van een persoonlijke lening. 
Daarnaast is er nog een reden van de populairiteit van de persoonlijke lening. Waar in het verleden de persoonlijk lening een hogere rente had dan het doorlopend krediet, is de rente bij een persoonlijke lenig nu juist lager dan bij het doorlopend krediet. 
Daarnaast moest er enkele jaren nog een inlosvergoeding/boete betaald worden bij vroegtijdige inlossing. Dit is nu niet meer het geval. Bij de meeste aanbieders van persoonlijke leningen kunt u tegenwoordig namelijk gewoon boetevrij extra inlossingen doen. 

Beter en meer advies. 
Als laatste belangrijke punt is er nog een grote rol van de adviseur. Waar in het verleden gewoon werd gevraagd wat voor lening de consument wilde, wordt er nu advies gegeven. Advies over de kredietvorm en advies over welke lening het best voor u is. En daaruit blijkt vaak dat een doorlopend krediet minder geschikt is dan de persoonlijke lening. 


© 2015 Magnificum, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.