Klein bedrag lenen bij onvoorziene uitgave

Klein bedrag lenen bij onvoorziene uitgave

Een hoge energierekening of andere onvoorziene uitgave? Leen eenvoudig een klein bedrag om je rekening toch te kunnen betalen. Een minilening is eenvoudig aan te vragen en snel af te lossen. Klein bedrag lenen gaat eenvoudig en snel 

Je krijgt een onvoorziene rekening in de brievenbus. Paniek. Hoe ga je dit betalen? Je loon komt pas aan het einde van de maand binnen en dat duurt nog 2 weken (!). Bij een onvoorziene rekening die op korte termijn betaald moet worden biedt een minilening de uitkomst. Een minilening is een bedrag tussen de € 100 en € 1500 en is binnen 1 dag aan te vragen. De looptijd van deze minilening varieert tussen 30, 45 of 60 dagen. Je kunt je lening dus snel weer aflossen als je bijvoorbeeld je loon binnen krijgt. 

Aanvragen van een minilening

De aanvraag van een minilening is eenvoudig. Omdat je een klein bedrag leent komt er geen BKR registratie check aan te pas. De eisen zijn simpel. Je bent inwoner van Nederland, je bent tussen de 18 en 75 jaar oud, je hebt een Nederlands telefoonnummer en een Nederlandse bankrekening. Als je dit hebt kun je snel en makkelijk een minilening aanvragen. Wordt de aanvraag goedgekeurd dan wordt deze in de meeste gevallen binnen 24 uur aan je uitbetaald. Zo kun je snel de rekening betalen waarvoor je de lening nodig had. 

Maak vaker gebruik van een minilening

Ben je eenmaal klant geworden via Saldo.nl dan kun je eenvoudig meerdere minileningen aanvragen. Natuurlijk moet je huidige wel eerst terugbetaald zijn. Maar krijg je door het jaar heen meerdere onvoorziene rekeningen, dan is het eenvoudig op te vangen door een minilening. Ben je eenmaal klant dan gaat het aanvraagproces nog sneller. Waak er wel voor dat je niet te makkelijk naar een minilening grijpt. Er zitten kosten aan verbonden en het is beter om een eigen buffer op te bouwen om onvoorziene uitgaven te betalen. Toch is het een goede oplossing als het op het moment even niet lukt. 


© 2015 getz86, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.