Makkelijk geld verdienen met het schrijven van artikelen

Makkelijk geld verdienen met het schrijven van artikelen

Wanneer je een manier zoekt om geld te verdienen dan is het schrijven van artikelen misschien een hele goede optie! In dit artikel leggen we uit hoe je dat kan doen, en wat je ermee kan verdienen.Heb je een vlotte pen of kost het jou weinig moeite om woorden op papier te krijgen? Dan kan je heel eenvoudig geld verdienen met het schrijven van artikelen! Er zijn verschillende websites waar jij aan kan verdienen wanneer je een artikel schrijft.

Op deze website kan je je gratis aanmelden en direct aan je eerste artikel beginnen. Per geschreven aritkel krijg je twee euro. Maar dat is niet alles,  want je kan je eigen Adsense account invoegen. Dan ontvang je ook nog eens advertentie-inkomsten over de kliks in het bericht.

Op de online artikelen website Dubbo.nl is dit iets anders geregeld. Hier worden de artikelen namelijk geschreven door een redactie. Voor deze redactie kan je je aanmelden. Worden je artikelen gepubliceerd, dan verdien je tot vijf euro per geschreven artikel!

De onderwerpen om over te schrijven kan je meestal zelf verzinnen. Je kan het beste kiezen voor onderwerpen waar vaak op gezocht wordt, want dan is de kans groter dat jouw artikelen veel gelezen worden en je dus meer geld aan advertenties verdient. 

Hoef je geen geld te verdienen maar vind je het wel leuk om informerende artikelen te schrijven? Dan is Wikipedia een hele goede optie!

Heb jij nog andere ideeen of opmerkingen aan de hand van dit artikel? Geef ze in de reacties hieronder!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Martijnnn, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.