Met een crowdfund actie geld inzamelen

Met een crowdfund actie geld inzamelen

Het wordt steeds populairder, het geldinzamelen via een crowdfund acties. Waar dit vroeger alleen voor bedrijven weggelegd was kan nu ook een particulier online geld inzamelen. Websites zoals doneerdoel bieden dit in Nederland aan, met iDEAL ondersteuning!Iedereen maakt het wel eens mee, er gebeurt wat vreselijks in de familie om bekenden waar opeens een smak geld nodig is. Hierbij kan je denken aan een overlijden, echter blijkt dat er geen verzekering afgesloten was. Op zo'n moment zal de familie vaak dit zelf willen regelen en kost dit al gauw 10.000 euro. Door het starten van een crowdfund actie, kan de familie dan online geld inzamelen. Deze acties komen vaak voor op het internet en zie je ook vaak in programa's als hart van nederland.

Hoe werkt dat een particuliere crowdfunding?

Iedereen kan online een actie starten, waardoor je een website pagina krijgt. Hier kan je het verhaal van de situatie vermelden en vaak ook een foto plaatsen. Op deze actie pagina staat dan vaak een formulier waar bezoekers via onder ander iDEAL aan u kunt doneren! Doordat deze actie door de crowdfund website beheerder gecontroleerd wordt, en donaties niet direct naar de actie starter gaat wekt dit veel vertrouwen op. Mocht er een nep actie zijn heeft de website bijna altijd de mogelijkheid de donaties retour te boeken naar de donateurs.

Waarom een crowdfund website gebruiken?

Een crowdfund website controleert de gegevens en houd de betalingen kort vast, mocht er iets niet kloppen kan de website ingrijpen. Tevens straalt een actie pagina veel meer vertrouwen uit en kunnen bezoekers met meerdere betaalmethodes aan u doneren.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 niels, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.