Handige shop tips

Handige shop tips

Fervent shopper? En heb je aan het einde van je salaris altijd nog een stukje maand over? Oftewel, zou je wel wat handige tips kunnen gebruiken als het gaat om shoppen? Dan hier een paar eenvoudige tips die jou heel wat euro’s kunnen besparen. De vraag is alleen of je sterk genoeg bent om af en toe te wachten, zodat je bijvoorbeeld je slag kunt slaan tijdens Black Friday.Shop op de juiste momenten

Wil je altijd in het nieuwste van het nieuwste lopen? Dan is goedkoop shoppen niet zo makkelijk. Er zijn wel enkele slimme dagen in het jaar waar je gebruik van kunt maken, zoals Black Friday of Singles Day. Op deze dagen in het jaar kun je rekenen op extreme kortingen die slechts 24 uur beschikbaar zijn. Heel veel webshops doen hier wereldwijd aan mee. Ideale dagen om jouw slag te slaan. Maar veel eenvoudiger is het als je bijvoorbeeld al genoeg kleding in de kast hebt liggen dat en je het minder belangrijk vind om altijd het nieuwste van het nieuwste te hebben om te wachten op de uitverkoop. Dit kan je heel veel geld besparen. Hierdoor kun je soms wel drie keer zoveel kopen voor hetzelfde geld. Kortingen kunnen tijdens de uitverkoop namelijk oplopen tot wel 70%. En dat is serieus de moeite waard.

Kijk wat verder vooruit

Ben je van plan om jouw valentijn een cadeau te geven op 14 februari, dan is de kans erg groot dat er in de dagen voor Valentijn geen aanbiedingen te vinden zijn, maar de dagen net na 14 februari gaat alles in de uitverkoop. Iets ‘neutraals’ kopen kan dan slim zijn, zodat je dat volgend jaar kunt geven.

Of geef je vriendinnen vaak een Rituals pakket cadeau? Koop dan in 1x tijdens de aanbiedingsperiode alvast wat meerdere cadeaupakketten. Dan kun je weer even vooruit. De inhoud van het pakket blijft toch wel goed.

Door na te denken over dit soort slimme momenten om jouw voordeel te doen kun je op jaarbasis aardig wat geld besparen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Mike, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.