Waar kan ik gratis kortingscodes ontvangen?

Waar kan ik gratis kortingscodes ontvangen?

Kortingscodes bestaan al heel erg lang en een hele hoop mensen maken er ook gretig gebruik van. Als je weet waar je ze moet zoeken kun je een hele hoop korting vergaren. Je kunt dan misschien wel tot 70 procent van het aankoop bedrag minder betalen en wie wil dat nou niet?Folders

Een van de eerste dingen waar je aan denkt zijn de folders voor een winkel. Vroeger kon je daar echt heel erg veel verschillende kortingscodes uithalen. Zo kan je met deze codes naar de winkel gaan en ze laten scannen. Dan kreeg je vaak een hele hoop korting. Helaas heeft dit in het verleden heel erg veel gedoe opgeleverd. Sommige mensen gingen allemaal dezelfde folders verzamelen, zodat ze keer op keer dezelfde korting kregen. Dit houd in dat de caissière heel erg lang bezig is met alles scannen en er uiteindelijk niemand anders meer gebruik van kan maken. 

Dit is dan ook de reden dat de meeste winkels hebben gezegd liever geen kortingscodes meer te gebruiken vanuit een folder. De folders zijn namelijk heel erg makkelijk steeds opnieuw ergens weg te halen en dit is ook erg vervelend voor de winkel. 

Internet

Veel winkels en bedrijven hebben dan ook besloten om over te stappen op het internet. Op het internet staan een hele hoop verschillende kortingscodes die je allemaal kan gebruiken. Deze kun je dan eenmalig met jouw gegevens gebruiken. Zo voorkomen de bedrijven dat de kortingscodes belachelijk vaak worden gebruikt. Soms lekken er kortingscodes uit op het internet en gebruiken in 1 klap heel erg veel mensen die. Het makkelijke van het internet is dan zeker dat het bedrijf 1 knopje kan in drukken en de kortingscode niet meer geldig is. 

Op deze manier word er dus een hoop misbruik voorkomen, maar het werkt dus zeker niet altijd vlekkeloos. Ze willen het eigenlijk nog makkelijker maken en nog sneller voor eventueel de kassa.

Klantenkaarten

Veel bedrijven zijn nu over gestapt op de klantenkaarten en dit lijkt aardig te werken. Het handig van de klanten kaarten is dat je alleen maar met die klantenkaart bepaalde kortingen krijgt. Bij sommige bedrijven heb je zelfs gepersonaliseerde kortingen. Zo is het eigenlijk heel erg makkelijk om met de klantenkaart te werken. Je hoeft hem alleen maar te scannen en de korting gaat er gewoon af.

Met deze kaarten kun je soms ook punten sparen. Door punten te Sparen krijg je uiteindelijk bijvoorbeeld 2 euro korting of je kunt iets helemaal gratis krijgen. Op die manier kun je dus onbewust sparen. Je spaart namelijk door dingen te kopen. Elk product is dan vaak 1 punt. Uiteindelijk kun je dus veel op sparen en dat is altijd heel erg handig voor als je een keer iets moet hebben. 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Jzuidema, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.