Welke affiliatie marketing werkt nog op internet?

Welke affiliatie marketing werkt nog op internet?

Affiliate marketing is een van de meest winstgevende verdienmodellen voor bloggers en marketeers. Het is dan ook zeker weten handig om te weten welke affiliatie marketing nog precies werkt op het internet. Het internet heeft namelijk door de jaren heen ook al een hele hoop transformaties ondergaan en dat is wel belangrijk om te onthouden. Online Activity Affiliate

Het online Activity Affiliate is gespecialiseerd in leiderschapsacties. Hun voordeel ligt in het aantrekken van nieuwe klanten via informatieverzoeken. Ze zijn actief op de Nederlandse en internationale markt. Op deze manier trek je dus steeds weer klanten naar je toe en kun je steeds verder uitbreiden. Deze marketing is te vinden op het internet en eigenlijk best wel makkelijk toe te passen. Je hoeft er niet heel erg veel over te weten want je word er wel stap voor stap door heen geleid en dit is natuurlijk altijd heel erg handig. Jij kan je dan weer bezig houden met de marketing. 

Awin

Dit is een van de grootste ledennetwerken ter wereld. Awin bestaat uit verschillende zelfstandige aangesloten bedrijven en is uitgegroeid tot een groot bedrijf. De Nederlanders Zanox en anderen zijn verweven met Awin. Het netwerk heeft veel grote merken, waaronder online winkels en serviceproviders. Wanneer je hier dus op aangesloten is, zal de marketing zeker weten werken. Je kunt er een hele hoop van leren en je kunt ook zien hoe het bij de andere bedrijven er aan toe gaat. Wanneer je hier niet aan mee zal doen is dat zeker weten een gemiste kans voor je. 

Amazon

Amazon-partnernetwerk De Nederlandse versie van Amazon is geopen op 10 maart 2020. De webwinkel is marktleider in de Verenigde Staten en de rest van de wereld. Amazon is ook in opkomst in Europa. Onlangs is het Amazon-lidmaatschapsprogramma in Nederland geactiveerd: Amazon PartnerNet. Het promoten van Amazon heeft een aantal krachtige voordelen: Kies uit miljoenen producten uit het assortiment. De prijzen van Amazon zijn concurrerend en zijn meestal lager dan de adviesprijs. Commissie tot 12% van het orderbedrag. De voordelen zijn zeker weten heel erg goed en je kunt er ook meer mee bereiken dan de gemiddelde andere diensten.

Coolblue

Coolblue werkt hard om een ​​van de marktleiders te worden in Nederlandse webwinkels. Lidmaatschap is vereist. Daarnaast staat het bedrijf bekend om zijn getalenteerde humor- en marketinginkopers. U kunt alle CoolBlue-producten promoten via Partnerize via je eigen lidmaatschapsprogramma. Coolblue probeert steeds verder omhoog te komen en dit lukt ze dan ook aardig. Wanneer ze dit soort partnerschappen aangaan is dit ook een heel erg groot voordeel voor hun. Zo klimmen ze langzaam steeds verder omhoog en dat is natuurlijk wel hun doel. Wanneer hun dan groot geworden zijn, kun jij daar weer heel erg van gaan profiteren. Dat is ook niet niets.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Jzuidema, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.