Hoe kan ik besparen op gas water licht?

Hoe kan ik besparen op gas water licht?

Het leven wordt steeds duurder maar het salaris schijnt maar niet mee te stijgen. Het is dus fijn als je af en toe wat kan besparen. Veel mensen denken niet te kunnen besparen op hun vaste lasten. Dit kan zeker wel! In dit artikel bespreken we een aantal tips om te besparen op gas, water en licht! Je o.a. hoe het vergelijken van energieleveranciers een flinke besparing kan opleveren. 
 1. Wees zuinig met water
Het is misschien een open deur, maar door zuinig om te gaan met water kan je iedere maand al veel geld besparen! Probeer iedere keer als je water gebruikt te beseffen dat je erop wil besparen. Wanneer je gaat tandenpoetsen, doe dan de kraan dicht terwijl je aan het poetsen bent. Probeer korter te douchen, wanneer je shampoo intrekt hoeft het water echt niet te stromen. Je denkt misschien dat dit allemaal niet helpt, maar alle kleine beetjes zorgen uiteindelijk ervoor dat je toch een paar tientjes bespaart. 

2. Stap jaarlijks over van energiecontract
Wanneer sommige mensen een goede deal bij een energieleverancier hebben, willen ze niet meer overstappen. Het is ook misschien even moeite, maar ieder jaar overstappen van energiecontract kan best veel geld opleveren. Een energieleverancier weet namelijk dat je gaat overstappen, en zal er dus alles aan doen om ervoor te zorgen dat je een contract bij hem afsluit. De kans dat je een betere deal krijgt dan bij je vorige energieleverancier is erg groot. 

3. Kaarsjes
Het is niet erg gezellig, maar ook nog eens heel spaarzaam. In plaats van alle lichten 's avonds aan te zetten, kan je ook wat kaarsjes aansteken. Je kunt wat leuke potjes halen waar je wat waxinelichtjes in doet. Het staat super gezellig / romantisch en je bespaart er ook nog eens geld mee! 

4. Vergelijk op GasWaterLichtSite.nl
Je kunt natuurlijk ook veel geld besparen door gewoon de goedkoopste leverancier te zoeken. Nu is het zo dat er enorm veel leveranciers zijn en het dus erg lastig is om de goedkoopste te vinden. Gelukkig zijn er veel sites waar je in een paar kliks de goedkoopste leverancier vindt. Een van die sites is Easyswitch. Het enige wat je hoeft te doen is een paar gegevens in te vullen en GasWaterLichtSite.nl berekent (kosteloos!) voor jou de beste gas water licht deal. Het bespaart veel tijd, het kost maar een paar minuten. Waarom niet proberen? Bespaar honderden euro's in een paar minuten!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 nickpattel, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.