Welke prepaid creditcard is de goedkoopste

Welke prepaid creditcard is de goedkoopste

Ben je op zoek naar een prepaid creditcard maar zie je door de bomen het bos niet meer? Ontdek hier welke de laagste aanschaf- en gebruikerskosten heeft.Het is gemakkelijk zat om een willekeurige prepaid creditcard aan te schaffen, waarschijnlijk heb je er dan wel plezier van, maar betaal je veel te veel kosten, niet alleen op jaarbasis, maar ook per transactie kunnen de commissies die je moet betalen aardig oplopen. Kies beter voor een vertrouwde kaart die ten eerste goedkoop in de aanschaf is, ten tweede lage commissies kent en ten derde overal ter wereld te gebruiken is.
 

Welke kaart moet ik niet nemen

Een goed voorbeeld van een prepaid kaart die veel te duur is en waarvan op internet honderden klachten zijn te vinden is de kaart van Viabuy. Met zijn aanschafprijs van 89,70 wel de duurst kaart van Nederland is te noemen. De klachten op internet lopen uiteen van problemen met het opladen van de kaart tot het dagelijks gebruik van de kaart. Ook de hoge kosten worden door veel mensen onderschat blijkt uit de vele negatieve reacties die je kunt vinden.
 

Welke is dan wel goedkoop

Als je op zoek gaat naar een goede betrouwbare leverancier van een een vooruitbetaalde kaart dan kom je vanzelf terecht bij het bedrijf welke deze kaarten uitgeeft. Mastercard biedt niet alleen een betrouwbare service, maar is ook nog eens goedkoop om aan te schaffen, maar ook in het dagelijks gebruik zijn de kosten zeer billijk te noemen. Hieronder een opsomming van de meest voorkomende kosten van deze kaart.

Aanschaf: 17,50 (tevens jaarlijke kosten)
Opladen: 0,95
Uitbetalen: 0,95
Betalen in winkel: gratis
 

Extra´s van deze Mastercard

Wanneer je minimaal 15 euro op je nieuwe Mastercard stort, dan krijg je er 5 euro bij, als cadeautje. Verder heb je een 180 dagen aankoopverzekering tegen diefstal, beschadiging en verlies. Je kunt gratis gebruik maken van een handige app zodat je ook op je mobiele telefoon je financiële zaken kunt regelen. Uiteraard kun je met deze kaart veilig contactloos betalen.
 

Geen BKR toetsing

Iedereen die in Nederland woonachtig is en minimaal 18 jaar oud is komt in aanmerking voor deze kaart. Dus iedereen die deze aanvraagt wordt geaccepteerd.

 

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Johnyboy, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.