Ripple Koers voorspelling 2018

Ripple Koers voorspelling 2018

De Ripple maakte eind 2017 een gigantische stijging door. Deze slapende reus trok destijds de aandacht van een hoop Crypto-investeerders. De hamvraag is nu echter: Wat gaat de koers van de Ripple doen in 2018? Verwachtingen voor 2018:

- Kijkend naar de nieuwste ontwikkelingen en toenemende belangstelling voor de XRP, zal de Ripple-prijs tegen het einde van 2018 op zijn minst de $ 7-barrière overschrijden. - Het handelsvolume van XRP is nergens in de buurt van de meest populaire cryptocurrencies, BTC en ETH. Het verhandelde volume zal naar verwachting in 2018 groeien en een stijging van de speculatieve activiteit op de Ripple cryptocurrency kan zelfs de prijzen verhogen tot $ 7- $ 10. - Hoewel de algemene prijs van XRP naar verwachting zal toenemen, zullen niet alle maanden 2018 hetzelfde zijn. Veel liefhebbers van cryptocurrency houden niet van het idee van banken of een financiële instelling of een bedrijf dat de cryptocurrency regelt. Op lange termijn en zolang banken bestaan, zal XRP waarschijnlijk een solide investering zijn, maar de prijzen kunnen in sommige maanden een dalende trend vertonen.

Moet je in rimpel investeren? Als u in Ripple wilt investeren, XRP als een langetermijninvestering die u nog jaren lang wilt behouden, lijkt Ripple een veelbelovende investering. Er is een paradigmaverschuiving aan de gang en we zijn op weg naar digitalisering van alle valuta. In de wereld waar geld bestaat in het digitale grootboek van banken, hebben cryptocurrencies zoals Ripple een speciale plaats omdat ze niet anti-bankachtig zijn zoals vele andere cryptocurrencies. In plaats daarvan zijn ze ontwikkeld om de banken gebruik te laten maken van de evoluerende blockchain-technologie. Als u binnen een paar maanden tot een jaar in XRP wilt investeren voor snelle winst, lijkt het veelbelovend. In 2018 wordt een sterke prijsstijging verwacht. Het projecteert op zijn minst het cijfer van één dollar. Als u een daghandelaar bent, zou het handelsvolume van XRP ook moeten groeien. Met de toegenomen handelsactiviteit zal ook een schommeling van de prijzen worden waargenomen.

Eindoordeel Met een veelbelovende financiële technologie voor een toekomstig en groeiend netwerk van banken lijkt Ripple's cryptocurrency een veelbelovende langetermijninvestering. Nu meer beleggers zich bewust worden van XRP en een groeiend bewustzijn ten aanzien van zijn technologie, zullen de prijzen van XRP naar verwachting in 2018 stijgen. In de eerste helft van 2017 steeg de prijs van XRP tot 4000%. Aangezien het handelsvolume van deze cryptocurrency nergens in de buurt komt van de populairste cryptocurrencies, BTC en ETH, wordt verwacht dat het ten minste een vierde of de helft van de piek zal waarnemen in 2017. Daarom wordt voorspeld dat deze boven de $ 7- $ 10 zal uitkomen in 2018.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Bartkempe, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.