Bij Crypto-gids leert u alles over Bitcoin en andere cryptocurrencies

Bij Crypto-gids leert u alles over Bitcoin en andere cryptocurrencies

Cryptocurrencies zijn het laatste jaar een enorme hype. Met name Bitcoin heeft veel aandacht gekregen in december 2017. Bitcoin bestaat al weer ruim 9 jaar (sinds 2009) en heeft een gigantische koersgroei doorgemaakt. Dat is niet gek, want Bitcoin is het meest revolutionaire project sinds het internet.Cryptocurrencies zijn het laatste jaar een enorme hype. Met name Bitcoin heeft veel aandacht gekregen in december 2017. Bitcoin bestaat al weer ruim 9 jaar (sinds 2009) en heeft een gigantische koersgroei doorgemaakt. Dat is niet gek, want Bitcoin is het meest revolutionaire project sinds het internet. Bitcoin en blockchain staan in de kinderschoenen en ik verwacht er nog veel meer van in de toekomst. Bitcoin heeft veel meer potentie dan enkel als store of value. Denk aan een miljard mensen met toegang tot internet en geen toegang tot een bank. Met het lightning netwerk verwacht ik weer nieuwe all time highs te zien. Lees meer hierover op mijn website!

Naast Bitcoin zijn er nog ruim 1500 andere cryptocurrencies waarvan een aantal ook nog in de kinderschoenen staan. Neem bijvoorbeeld een VeChain die steun krijgt van de Chinese overheid. Dergelijke cryptomunten kunnen nog enorme (koers)groei doormaken. Het investeren in cryptocurrency is enorm interessant op dit moment, omdat de koersen goed zijn en de toekomst rooskleurig.

Op Crypto-gids.nl leest u alles over hoe u kunt starten met cryptocurrency (crypto handleiding), reviews van verschillende cryptovaluta, welke cryptomunten interessant zijn om in te investeren, nieuws over de markt en nog veel meer interessante artikelen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 CryptoKevin, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.