Zo houdt je priv en zakelijk gescheiden

Zo houdt je priv en zakelijk gescheiden

Om thuis en op je werk succesvol te zijn, is het cruciaal om privé en werk gescheiden te houden. Hierdoor ontstaat er namelijk geen verwarring waardoor jij ook sneller je zaken op orde kunt stellen. Privé en werk gescheiden houden, hoe doe je dat? Dit kun je bijvoorbeeld doen door een zakelijke rekening via zakelijkbankieren.nl te gebruiken en gebruik te maken van een zakelijke telefoon. Wij informeren je graag verder. Zakelijke rekening

Een zakelijke rekening kan je goed helpen om je financiële zaken gescheiden te houden. Je wekelijke boodschappen voor thuis hoeven namelijk niet zichtbaar te zijn op de rekening die je ook gebruikt als rekening om geld te ontvangen van je klanten. Probeer dit gescheiden te houden. Hierdoor heb je meer overzicht en is het voor jou gemakkelijker om je financiën op orde te hebben.

Administratie op kantoor houden

Een goede administratie is voor je bedrijf erg belangrijk. Het is daarom ook relevant om brieven en post voor je bedrijf niet te verwarren met persoonlijke brieven en kaarten. Hierdoor verlies je het overzicht en is het op den duur mogelijk dat je belangrijke zaken over het hoofd ziet. Denk bijvoorbeeld aan een belangrijke zakelijke rekening die betaald moet worden, maar die door je vrouw is bewaard bij de persoonlijke brieven. Probeer je administratie gescheiden te bewaren zodat jij efficiënt je administratie kunt houden. Heb je een eigen pand? Dan kies je er natuurlijk voor om de post daar binnen te laten komen. Neem deze brieven dan ook niet mee naar huis, maar bedenk daar een efficiënte methode om je administratie goed bij te kunnen houden.  

Zakelijke telefoon

Een zakelijke telefoon lijkt aan het begin misschien niet zo handig, je hebt immers je persoonlijke telefoon altijd bij de hand, maar je zult merken dat het erg relevant is om dit voor je bedrijf in het leven te roepen. Een zakelijke telefoon is cruciaal om je privé- en werkzaken gescheiden te houden. Ook met betrekking tot sociale media is dit een hele fijne mogelijkheid. Als je aan het werk bent, is het namelijk zo gebeurd dat je persoonlijke sociale media gaat bekijken. Hierdoor zal je veel relevante tijd verliezen die je prima kon gebruiken voor je werk.Als je aan het werk bent, werk je met je zakelijke telefoon zodat je niet afgeleid kan worden.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 piethein, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.