Origineel cadeaupakket bij Zivassi.com

Origineel cadeaupakket bij Zivassi.com

Ben je op zoek naar een cadeau voor haar of voor een man? Voor welke gelegenheid je ook een cadeau zoekt, bij Zivassi.com ben je aan het juiste adres voor originele en unieke cadeaus. Het assortiment bestaat uit honderden luxe producten van merken van over de hele wereld.Luxe cadeaupakketten bij Zivassi.com

Een luxe cadeaupakket is de ultieme manier om een vriend(in), familielid of collega te verrassen voor een speciale gelegenheid. Dankzij Zivassi hoef je niet meer aan te komen met een afgezaagde cadeaubon, een bos bloemen of een fles wijn. Het is namelijk veel leuker om een luxe cadeau voor hem of haar zelf uit te zoeken en te laten inpakken als cadeaupakket. Je kunt het cadeaupakket voor een vrouw of man zelf samenstellen of kiezen uit een van de samengestelde cadeauboxen.

De producten in de webshop vind je niet zomaar in een andere cadeauwinkel. Er wordt namelijk uitsluitend gewerkt met luxe merken van over de hele wereld waarbij de producten een prachtige uitstraling hebben. Zo vind je honderden producten op het gebied van notitieboeken, verzorgingsproducten, mooie sieraden, luxe theemerken, heerlijke geurkaarsen en nog veel meer moois om een cadeaupakket mee te vullen. Waar je ook naar op zoek bent, Zivassi.com heeft een leuk product voor je of anders een leuk alternatief waar je uit kunt kiezen.

Jouw cadeaus als cadeaupakket verpakt

Heb je dan eindelijk een selectie luxe cadeaus voor haar of hem gevonden? Dan zorgt Zivassi ervoor dat het leuk wordt ingepakt in een vrolijke cadeaudoos. Je hebt de keuze uit een aantal designs, van vrolijke citroenen tot een rustige kartonnen doos. Naast de keuze voor een cadeaudoos kun je ook een persoonlijk kaartje met eigen boodschap toevoegen. De boodschap geef je online door en wordt vervolgens op een kaartje geprint dat in de doos wordt gedaan. Zo kun je de ontvanger direct laten weten waarom je een lief cadeaupakket opstuurt, bijvoorbeeld om hem/haar te bedanken of te feliciteren. Je kunt ervoor kiezen om het cadeaupakket rechtstreeks naar de ontvanger te laten verzenden, maar je kunt het uiteraard ook thuis laten bezorgen zodat je het zelf kunt overhandigen tijdens een speciale gelegenheid.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 TheWishLabel, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.