Sesamstraat winkel

Sesamstraat winkel

Sesamstraat bestaat al vele tientallen jaren in Nederland. Overgewaaid uit Amerika heeft het programma vele generaties kinderen vermaakt. Maar behalve vermaak staat Sesamstraat er ook om bekend de jonge kijkers iets te willen leren.Soms overduidelijk, soms heel subtiel. De Sesamstraat winkel heeft een uitgebreid assortiment Sesamstraat spullen zoals lieve knuffels van de bekende figuren uit het programma zoals Bert en Ernie, Elmo en Koekiemonster. Maar ook als je je wilt verkleden als Pino of Elmo kun je in de webshop terecht, want kostuums van de Sesamstraat figuren behoren ook tot de collectie.

Sesamstraat is nog steeds onverminderd populair
Omdat Sesamstraat de afgelopen decennia steeds met zijn tijd mee is gegaan blijft het programma onverminderd populair voor de doelgroep, kinderen van 3tot 7 jaar. Nog steeds zitten de kleintjes in hun pyjamaatje voor de TV. Nog even Sesamstraat kijken en dan naar bed. Sesamstraat spullen kopen is een goede manier om de kleintjes te verrassen met een leuk cadeau met hun vriendjes uit Sesamstraat in de hoofdrol. Een grappig kussen met Elmo of Bert en Ernie, wie wil daar nu niet op in slaap vallen. Of een stoere rugtas met de Sesamstraat figuren er op om mee naar school te nemen, ook die zal zeker in de smaak vallen. Er is keuze genoeg in de online shop aan Sesamstraat spullen. Een pino kostuum is bijvoorbeeld ook superleuk.

Koop nu voordelig je Sesamstraat spullen online
Alles wat je kind altijd al wilde hebben met Sesamstraat figuren er op vind je bij Sesamstraat-winkel.nl. De bestelde producten worden meestal nog dezelfde dag verstuurd zodat je je bestelling de volgende werkdag in huis hebt. De verzendkosten zijn laag, zeker als je besluit om meerdere artikelen tegelijk te bestellen. Verras de kleintjes dus met deze leuke Sesamstraat producten, ze zullen er vast en zeker erg blij mee zijn. En wie weet vind je ze stiekem zelf ook nog wel leuk.Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Sietse, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.