Solar verlichting

Solar verlichting

Wat is er nu leuker dan je tuin of balkon opvrolijken met leuke lichtjes of bewegende figuurtjes? Maar het is vaak riskant om buiten met elektriciteit te werken. Kabels kunnen vaak niet tegen regen en kou en als ze defect raken kan een gevaarlijke situatie ontstaan. Dit wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen. En dat kan heel eenvoudig door gebruik te maken van solar gadgets. Dit zijn artikelen die worden opgeladen met zonne-energie en dus volkomen veilig ook buitenshuis gebruikt kunnen worden.
 Niet alleen voor de feestdagen
Veel mensen versieren hun tuin voor kerst met mooie lichtjes, een verlichte kerstman of verlichte boom in de tuin. Maar ook de rest van het jaar kun je je tuin versieren met leuke en grappige solar spullen. Zo zijn er leuke tuinkabouters met solar verlichting, maar ook grappige tuinbeelden in de vorm van honden. Ben je een echte fan van een bepaald ras, dan is het misschien een leuk idee om een verlicht beeldje van je favoriete hondenras in de tuin te hebben als verlicht solar beeldje. Heb je een feestje, dan versier je de tuin snel en sfeervol met gekleurde lampionnen met een solar lampje. Dit is een stuk veiliger dan lampions met kaarsjes of waxinelichtjes, want die kunnen natuurlijk altijd in brand vliegen.

De Solar Winkel heeft ruime keus
Je vindt in de Solar Winkel een ruime keuze aan artikelen die werken op zonne-energie. Je hoeft je geen zorgen te maken over batterijen die leeg raken, want als overdag de zon schijnt wordt het zonnepaneel in het desbetreffende artikel automatisch opgeladen. Zodra het donker wordt, dan wordt dit door de sensor “gezien” en gaat automatisch het lichtje branden. Dit geeft een bijzonder sfeervol effect in je tuin of op je balkon. Je kunt solar gadgets ook binnen zetten, maar dan moeten ze wel voor het raam staan op een plaats waar ze voldoende zonlicht kunnen opvangen om de batterij te kunnen opladen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Sietse, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.