Scoor al je sinterklaas- en Kerstcadeaus voordelig tijdens Black Friday 2019

Scoor al je sinterklaas- en Kerstcadeaus voordelig tijdens Black Friday 2019

Black Friday valt dit jaar op 29 november 2019. Inmiddels is Black Friday een van de belangrijkste dagen in het jaar geworden. Je kunt op deze dag profiteren van hoge kortingen en exclusieve deals. Maar hoe is Black Friday ontstaan? En hoe zorg jij ervoor dat jij je Black Friday Deals scoort? Je leest het in deze blog! 

Vrijdag 29 november is het eindelijk zo ver: Black Friday. De afgelopen jaren is Black Friday uitgegroeid tot een van de belangrijkste dagen waar iedereen stiekem wel rekening mee houdt. Tijdens deze koopgekte kan je als consument heel voordelig de beste deals scoren voor de dure decembermaand. Daarom is het van belang om er op tijd bij te zijn. Want je wilt immers niet je favoriete aanbieding mislopen tijdens Black Friday. Ben jij al klaar voor de Black Friday Deals van dit jaar?

 

De geschiedenis van Black Friday

Er hebben een aantal gebeurtenissen plaatsgevonden die Black Friday heeft gemaakt zoals het nu is. Denk hierbij aan de financiële crisis, de Thanksgiving Parade van Macy’s, en Franksgiving. Ondanks deze gebeurtenissen is Black Friday een belangrijke dag geworden waar veel winkeliers aan meedoen. Eerst begon het met een klein aantal winkeliers, maar inmiddels doen ook de grote winkeliers, zoals MediaMarkt, Coolblue, Bol.com en nog veel meer mee aan deze koopgekte. Inmiddels is Black Friday volledig geïntegreerd in Nederland.

 

Black Friday tips

Hoe kan je ervoor zorgen dat jouw Black Friday een succes wordt? Uiteraard wil je tijdens deze Black Friday slagen, maar het is belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken. Met deze Black Friday Nederland tips is de kans groot dat jij zal slagen:

  • Begin alvast met het sparen voor Black Friday. Omdat deze hoge kortingen alleen tijdens Black Friday worden gegeven, is het verstandig om alvast te sparen. Zo kan jij al je gewenste cadeaus voordelig te kopen. Dit is jouw kans om je favoriete items met korting te halen.
  • Tegenwoordig is iedereen druk.  Maak om die reden een agendapunt aan. Zo weet jij zeker dat je Black Friday 2019 niet vergeet.
  • Maak een verlanglijst met al je gewenste artikelen. Zo hou jij altijd het overzicht en weet je welke belangrijke items je moet halen.
  • Kies een product en geen winkel. Het kan zo zijn dat een artikel uitverkocht is bij een winkel. Maak een overzicht van winkels per product, zodat je altijd een alternatief hebt en heb je altijd een plan achter de rug.
  • Neem tijdens Black Friday vrij. Zo kan jij je volledig focussen op je aankopen.
  • Hou je niet van lange rijen? Het is eventueel ook mogelijk om je aankopen online te doen. Zorg wel voor een goede internetverbinding, want je wilt geen Black Friday Deals missen.

Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 jasonsanches, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.